[PODCAST] Hjortebjergs optakt vs. Randers FC | “Vi har haft en knaldgod uge!”

Kategorier

På søndag skal vi forsøge at komme tilbage på sporet i 3F Superliga efter to nederlag i streg, når vi gæster Cepheus Park til en spændende kamp mod Randers FC.

Randers spillede i går Conference League-kamp, og har derfor kun 2,5 døgn mellem de to kampe, mens vi haft haft en optakt på hele ni dage. Og de ni dage er blevet brugt rigtig fornuftigt, forklarer assistenttræner Frank Hjortebjerg:

– Jeg er meget forventningsfuld, fordi jeg synes, vi har haft en knaldgod uge!

– Af lidt forskellige årsager har vi været ude og træne på græsbanen, som vi normalt ikke træner på så tit. Det gav et eller andet afbræk at komme derud og få lidt jord på knæene.

– Drengene har generelt bare været en mega, mega gode. Både intensitetmæssigt, hvor vi virkelig har kunnet køre på, fordi vi har haft en lang optakt, så vi har virkelig kunne trykke på dem. Og taktisk synes jeg også, vi har nået meget.

– Alle har bidraget enormt, men det skal selvfølgelig transformeres over i en sejr, ellers er det ligegyldigt, men det har virkelig været en god uge, som jeg glæder mig til at forløse på søndag.

Og en sejr ville komme tiltrængt, eftersom vi er taget pointløse hjem fra Jylland i de seneste to runder. Vores assistenttræner har dog stor respekt for søndagens modstander, som har gjort det rigtig godt over en længere periode ved at spille på deres egne styrker, mener han.

– De slår ikke større brød op, end de kan bage. De ved godt, hvad de er rigtig gode til. De har en simpel, men effektiv, tilgang til spillet og spillets facetter, og der vil jeg gerne bare løfte på hatten for, at de er rigtig dygtige til det.

– De spiller effektivt og er svære at håndtere, fordi de er rigtig gode i det her andenboldsspil. Og de er også rigtige gode til det her spil, som for nogen virker ustruktureret eller tilfældigt, men det er det jo ikke, for det er Randers’ måde at gøre det på, og det er de pisse gode til.

Vi har dog haft et godt tag på kronjyderne i de seneste år. I sidste sæson vandt vi tre indbyrdes opgør og spillede en enkelt uafgjort, men Frank Hjortebjerg fastslår vigtigheden af, at kampbilledet kommer til at foregå mest muligt på vores præmisser, hvis vi skal have point med hjem fra Cepheus Park.

– Jeg synes faktisk ikke umiddelbart, at de ligger så godt til os, men vi har været gode til at håndtere dem i sidste sæson, hvor vi fik nogle kampe med godt tempo.

– Det står klart, at hvis vi kan få en tempofyldt og åben kamp, hvor vi ikke altid skal spille mod et veletableret Randers-hold, så er vi nået langt i forhold til at få kampen over på vores præmisser. Det ville være godt, hvis vi kunne få gang i nogle af de ting.

– Men uanset hvor godt vi spiller, kan vi ikke undgå, at Randers vil få nogle målspark, medmindre vi er virkelig effektive og kun sparker den i kassen. Så engang imellem har de et målspark, hvor de vil sparke den langt, og det kan vi ikke rigtig gøre noget ved, det må vi bare håndtere så godt, som vi kan. Det er umuligt at spille en kamp, hvor der ikke vil være andenbolde, tilfældigheder og standardsituationer.

Undervejs i podcasten kommenterer Frank Hjortebjerg også på andre emner:

  • Seneste nederlag i Herning – hvorfor fik vi ikke point?
  • Ændringer i Randers-truppen – Mathias Greve er væk
  • Mohamed Diomandes karantæne – hvem skal erstatte ham?
  • QUIZ
  • Meget mere

Du kan lytte til hele afsnittet på Spotify, Podcast-appen, øverst i denne artikel eller hvor du nu engang lytter til dine podcasts! Du skal blot søge efter “FC Nordsjælland” – og sørge for at abonnere på vores kanal, så du får en notifikation næste gang, vi smider noget ud.

Der er kampstart i Cepheus Park på søndag klokken 14.00. Vi håber, at vores fans endnu engang vil finde vej til Jylland!