[PODCAST] Hjortebjergs optakt vs. FCM: To hold der forsvarer langt væk fra eget mål

Kategorier

På fredag skal vi tilbage på sporet efter seneste nederlag i Aalborg og en landskampspause. Det sker på udebane i Herning mod FC Midtjylland, som – ligesom os – har haft nogle spillere på landsholdstjeneste den seneste uges tid. Det kommer dog ikke til at betyde noget for opgøret, når først bolden ruller, mener vores assistenttræner Frank Hjortebjerg.

– Når først klaveret spiller, så tror jeg, det er ligegyldigt, at det er på bagkant af en landskampspause. Så bliver det en kamp mellem Midtjylland og Nordsjælland, som man kender det, hvor de især på hjemmebane vil prøve at lægge et rigtig hårdt tryk på os og forsøge at mose os ind i eget mål, som de i perioder har haft held med mod nogle Superliga-hold.

– Det skal vi prøve at stå imod. Vi skal prøve at være rolige nok til at spille os ud af det og finde nogle af de løsninger, som vi har identificeret i deres spil og som også har udfordret dem i nogle af de andre kampe. Så det handler meget om, hvor rolige vi er, og hvor meget vi kan stå imod.

– Så er det jo også, om vi kan spolere deres offensive spil og holde styr på Evander og hans pasningsspil. Samtidig bliver omstillingerne afgørende, fordi det er to hold, der forsvarer langt væk fra eget mål, så der bliver spillet på hele banen på fredag.

I sidste runde tabte Ulvene mod de forsvarende mestre fra Brøndby IF med 2-0. Frank og trænerteamet har naturligvis kigget på den kamp for at finde på mulige løsninger til på fredag.

– De moste jo Brøndby i de første 15-20 minutter, og det havde ikke været ufortjent, hvis de havde været foran med et par mål, for de får skabt utrolig mange chancer. Så ændrer Brøndby lidt på deres positioner og struktur, hvilket helt klart var til Brøndbys fordel.

– Vi har selvfølgelig kigget på det, også fordi der jo er nogle strukturer hos Brøndby som godt kunne ligne lidt vores, så der var helt klart nogle ting fra den kamp, som vi godt kunne bruge.

Undervejs i podcasten bliver der også snakket om en masse andre ting, såsom:

– Nederlaget i Aalborg: Svag kamp, men stort cadeau til medrejsende fans inkl. ham i grisekostume
– Sommertransfers hos FCM: Stjerner er smuttet, mens brassere er kommet ind
– Landskampspause: Hvem har været væk? Hvad betyder det for forberedelsen?
– Den perfekte day-off
– Fynsk brunsviger til Fanzonen mod FCK
– QUIZ

Du kan lytte til hele afsnittet på Spotify, Podcast-appen, øverst i denne artikel eller hvor du nu engang lytter til dine podcasts! Du skal blot søge efter “FC Nordsjælland” – og sørge for at abonnere på vores kanal, så du får en notifikation næste gang, vi smider noget ud.

Der er kampstart i MCH Arena på fredag klokken 18.00. Vi var meget glade for supporten i Aalborg i sidste og håber, at vores fans også vil finde vej til Herning!