Moscato efter avancement i pokalen: Glad for spillernes reaktion

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

På et regn- og vind-fyldt Fredensborg Stadion tog vi i dag i mod værterne fra Fredensborg BI i tredje runde af pokalturneringen. Trods en tidlig scoring fra hjemmeholdet, sikrede vi os, på scoringer fra Mille Bech og Ashley Riefner, videre avancement i pokalturneringen. 

Trods svære omstændigheder og en tidlig scoring fra Fredensborg BI, så viste spillerne imponerende ro og kreativitet, da de tidligere i dag spillede sig videre til næste runde af pokalturneringen med en 1-2 sejr over Fredensborg. 

Efter kampen var cheftræner Carmelina Moscato også fint tilfreds med kampen, hvor spillerne, trods en lidt sløv start, fik sat spillet rigtig flot sammen og kom frem til mange fine chancer foran modstanderens mål:

– I dag havde vi tre store faktorer, som vi ville vurdere denne kamp ud fra: Vi ville dominere spillet, fighte og have god struktur. Så det handlede meget om, om vi kunne have den nødvendige kommunikation over alle 90 minutter. Alle ting, som vi selv kan kontrollere og gjorde fint i dag.

– Desværre missede vi stadig mange muligheder i vores offensiv og det har lidt været et tilbagevendende tema for os i denne sæson. Men på samme tid er jeg meget stolt af de mange muligheder, som vi kommer frem til. 

– Det tog os dog omkring 20 minutter, før vi rigtig kom ind i kampen, men jeg er meget stolt af spillernes reaktion efter det indkasserede mål. Vi fik flyttet bolden rigtig flot rundt og i et fint tempo, hvilket altid er lovende – uanset modstanderen. 

– Udover videre avancement i pokalturneringen – som betyder rigtig meget for os – så giver denne kamp os også mere videomateriale i forhold til de offensive situationer. Derudover fik vi også endnu flere spillere i aktion i dag, som giver rigtig god konkurrence på alle pladserne. 

– Men alt i alt er vi alle rigtig glade for denne sejr og glæder os til både lørdagens kamp og til næste runde af pokalturneringen. 

Kampfakta:

FBI – FCN

1-0 (‘11): Katja Hartz

1-1 (‘39): Mille Bech

1-2 (‘69): Ashley Riefner

Næste opgave for vores kvinder er på lørdag, når vi, ligesom i sidste weekend, møder AGF – dog denne gang på udebane. Kampen fløjtes i gang klokken 13.15 på Vejlby Stadion og du kan se opgøret på Viaplay.