Målmand Emilie Schrøder er tilbage i FC Nordsjælland

Kategorier

Foto: fcn.dk

Målmand Emilie Schrøder skifter til FC Nordsjælland fra B.93. Emilie Schrøder har tidligere spillet i Farum/FC Nordsjælland, og i sidste uge af august vendte den unge keeper tilbage efter et års tid på Østerbro.

Emilie Schrøder er en 18-årig målmand, der kom til Farum/FC Nordsjælland tilbage i 2017, da klubben lancerede en stor investering i kvindefodbold. Den unge keeper spillede ungdomsfodbold i klubben, og blev også indlemmet i seniortruppen, men hun har det seneste års tid været hos B.93 i København.

Schrøder er nu vendt tilbage til FC Nordsjællands Gjensidige Kvindeliga-hold, hvor hun har fået nummer 36.

Emilie Schrøder:
– Jeg vil gerne udfordre mig selv på øverste niveau i Danmark, og i FC Nordsjælland er alle rammerne meget velfungerende og professionelle, hvis man sammenligner med kvindeafdelingerne i mange andre steder af landet. Derfor ville jeg gerne tilbage til klubben.

– Der er nogle dygtige trænere og en masse kompetente mennesker, der gør et stort stykke arbejde og danner rammerne for, at man som spiller kan præstere og udvikle sig. Det ville jeg gerne være en del af. Samtidig kender jeg klubben og alle dens vigtige værdier, fordi jeg har været her i min ungdomstid, og det glæder jeg mig til at bidrage til igen efter mit seneste år i B.93.

– Jeg kom til Farum i december 2017 fra Hillerød, hvor vi var en del piger, der skiftede fra. I starten spillede vi seniorfodbold, selvom vi var U18-spillere, men senere fik vi DM-licens og kunne spille mod vores egne årgange igen. På mit sidste U18-år var jeg en del af seniortruppen, og har også været på tur til Ghana. Så jeg kender som sagt klubben rigtig godt.

– Jeg håber på at udvikle mig yderligere nu. Især fysisk, hvor jeg gerne vil blive mere moden, fordi jeg er stadig en ung spiller. Derfor vil jeg også gerne lære fra de ældre og mere erfarne spillere, hvor jeg virkelig synes, vi har et fedt miljø.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:
– Vi er glade for – igen – at byde Emilie velkommen i klubben. Hun er en ung målmand med et stort potentiale, som kender klubben og vores værdier særdeles godt qua hendes ungdomstid her.

– Emilie bliver en del af vores stærke målmandsteam, hvor hun skal konkurrere med de øvrige keepere i truppen, men samtidig suge til sig og fortsætte sin udvikling. Vi er overbeviste om, at hun med sine færdigheder, personlighed og mindset bliver en god tilføjelse til holdet.

Velkommen til, Emilie!