Kurland efter sejr over Randers: Vi skulle have lukket den tidligere

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

Tidligere i dag havde vores U19-drenge besøg af Randers FC i Ligaen, og på mål fra Maksim Stjopin og Mikkel Lejbowicz sejrede vi med 2-1. Trods en fin kamp fra holdet, så vil cheftræner Kasper Kurland gerne se lidt mere skarphed i det offensive spil. 

Efter en målrig kamp i sidste weekend, var U19-drengene i dag tilbage i vante omgivelser, da Randers FC gæstede Right to Dream Park.

Trods sejren på 2-1 og en rigtig fin præstation, så kunne holdet have lukket kampen allerede i første halvleg, hvis de offensive aktioner havde en smule mere kvalitet i sig. 

– Jeg synes, at vi spiller en gennemført god kamp. Vi holder Randers til meget få muligheder, hvilket er på grund af vores hårde arbejde, spillernes fantastiske attitude samt gode organisation. Der var selvfølgelig perioder, hvor vi skulle have været lidt skarpere, men alt i alt var det en rigtig god præstation, siger Kurland og fortsætter:

– Vores første halvleg var klart bedst spillemæssigt, men vores anden halvleg var bedre i forhold til fight og vilje. 

– Selvom vi var rigtig gode på bolden i første halvleg, så var vi ikke skarpe nok foran mål. Vi skulle have scoret flere mål. I de kommende kampe skal vi udnytte de muligheder, så vi sørger for at lukke kampene, inden de bliver spændende. Vi skal have arbejdet på vores løb i feltet og beslutninger i og omkring feltet, så ovenstående bliver bedre. 

– Men alt i alt var det en rigtig fin præstation, hvor drengene viser og fortsætter de flotte takter, de har vist i denne sæson. 

Kampfakta:

FCN – RFC

1-0 (‘40): Maksim Stjopin

2-0 (‘90+): Mikkel Lejbowicz

2-1 (‘90+’): Victor Msabaha

I næste weekend skal U19-drengene en tur til det vestjyske, hvor Esbjerg fB venter lørdag klokken 14.00