Kurland efter landskampspause: Fantastisk at komme i gang igen

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

Efter en weekend uden kampe i U19-ligaen, er vores U19-drenge tilbage i aktion igen på lørdag, når de gæster Jysk Park og Silkeborg IF. Cheftræner Kasper Kurland giver nedenunder et indblik i, hvad den sidste uges tid har stået på og tanker omkring den kommende kamp. 

Vores U19-drenge er kommet fint fra start i den nye sæson af U19-ligaen med sejr over SønderjyskE og AC Horsens. Efter Horsens-kampen har spillerne dog haft en mindre pause fra kampe på grund af flere spilleres involvering i landsholdssamlinger. 

Cheftræner Kasper Kurland giver en lille opdatering på ovenstående her: 

– Vi har haft en del med til diverse landsholdssamlinger, hvilket altid er sundt for de pågældende. De kommer ud og får fodbolden ind på en anderledes måde og bliver matchet mod nogle spillere, der spiller i de største klubber i Europa. Så på den måde har det været godt at få dem ud lidt, men på samme tid er vi også glade for at være fuldtallige til træning, så vi kan fortsætte vores udvikling som hold.

– I fredags spillede vi en rigtig god træningskamp med et mixet hold af U19- og U17-spillere mod B93. Det så rigtig fornuftigt ud i den sidste del af kampen i forhold til vores udtryk.

– Der nogle rigtig fine ting på vej både spillemæssigt og individuelt i vores hold. Og forhåbentligt bliver det endnu bedre, når vi på tirsdag har en træningskamp mod det grønlandske landshold, hvor vi får endnu flere spille at se i aktion. 

På lørdag venter tredje runde af ligaen, når vi skal en tur til Jylland, hvor Silkeborg IF venter på udebane. 

– Lørdagens kamp bliver en svær en af slagsen. Silkeborg er tophold i ligaen med tre sejre i deres første tre runder, så det bliver en rigtig god udfordring for os. 

– Vi skal være meget skarpe både med og uden bolden, udtrykket skal være tydeligt og kommunikation være i top. Samtidig skal vi fortsætte det hårde arbejde, vi viste i de to første runder. 

– Vi ser meget frem til på lørdag og glæder os til at komme i gang med ligaen igen, afslutter Kurland.

Lørdagens kamp bliver fløjtet i gang klokken 13.00.