Kurland efter flot sejr i Esbjerg: En super kollektiv indsats

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

I lørdags spillede vores U19-drenge på udebane i Esbjerg, hvilket resulterede i en 0-5 sejr. Cheftræner Kasper Kurland var stærkt tilfreds med sit holds præstation, som han kalder for en “super kollektiv indsats”.

Vores U19-drenge var i lørdags på tur til Esbjerg sammen med både vores U15- og U17-drenge, som alle vandt deres indbyrdes opgør mod vestjyderne.

For U19-holdets vedkommende vandt vi kampen med 0-5, hvilket naturligvis glæder cheftræner Kasper Kurland, der peger på gode takter både med og uden bolden.

– Vi kom godt fra start og satte os tidligt på kampen. Allerede efter et par minutter får vi et hjørnespark, hvor vi samler returbolden op, Maksim går til baglinjen og spiller på tværs, hvor Bredahl scorer på bagerste stolpe. Så vi var godt igang efter tre minutter.

– Det var en start, som vi brugte til at blive ved med at give den gas og trykke på. Så vi scorer igen efter 11 minutter, hvor vi har et gennembrud i højresiden, Karlsen lægger en tværbold hele vejen over og Bredahl scorer ved bagerste stolpe.

– Vi sad generelt tungt på hele første halvleg, hvor indskiftede Lejbowicz scorede med fem minutter til pause, mens Yannik Agnero scorede på en omstilling til 4-0 i det 45. minut.

– Pausen brugte vi til at snakke om, hvorvidt Esbjerg ville vælge at ændre deres tilgang, men det gjorde de ikke, så vi fortsatte med samme tilgang fra første halvleg, som havde vist sig at være rigtig effektivt. Så vi trykker på og scorer et mål mere, da der mangler 10 minutter.

– Vi holder Esbjerg nede på én rigtig stor chance og to halve muligheder. Så det var en super kollektiv indsats af drengene, der virkelig arbejdede hårdt. Der var god kommunikation hele vejen rundt, og der blev knoklet i både presset og i spillet med bolden, hvor der var gode positioner.

– Igen i dag var det en rigtig god kamp for vores side, så der skal lyde stor ros til drengene for at være fokuserede og arbejde for fuld skrald. Det var en rigtig god præstation at gå på weekend på.

Highlights fra kampen kan ses lige HER.

Kampfakta:

EfB – FCN

0-1 (‘3): Andreas Bredahl

0-2 (‘11): Andreas Bredahl

0-3 (‘39): Mikkel Lejbowicz

0-4 (’45): Yannick Agnero

0-5 (’81): Magnus Munck

I næste weekend er U19-drengene tilbage i Right to Dream Park, hvor OB kommer på besøg lørdag klokken 13.00.