Kofod om lette FCK-mål: Slet ikke godt nok

Kategorier

Foto: Gonzales Photo / Dejan Obretkovic

I går tabte vi 1-5 på hjemmebane mod FC København i 3F Superliga. Der var ellers lagt op til en stor aften med mange fans på lægterne, og derfor var Magnus Kofod Andersen også ekstra skuffet efter slutfløjt i går. Kofod mener, at flaget gik ned efter københavnernes tredje scoring, hvilket han slet ikke er tilfreds med.

– Man står med en pisse ærgerlig følelse, fordi når man kigger op på tavlen, og der står 90 minutter og 1-5 til FCK, så er det rigtig trist på baggrund af den præstation, vi har leveret.

Det var en tydligt slukøret Magnus Kofod, vi fangede efter gårsdagens nederlag til FC København. Viceanføreren var godt tilfreds med vores udtryk i de første 45 minutter, men peger på en punkterende tredje FCK-scoring. Derfra mener vores midtbanestyrmand, at flaget gik ned, hvilket han ikke finder acceptabelt på hjemmebane foran så mange fans.

– Jeg synes, vi præsterer rigtig godt i første halvleg. Vi indkasserer et dumt mål, men jeg synes egentlig, at præstationen er rigtig fin. Og det synes jeg egentlig også, den er i starten af anden halvleg, men specielt efter de får deres tredje mål, virker det som om, at flaget går ned.

– Og det er selvfølgelig slet ikke godt nok. De får de sidste mål alt for let. Og det må slet ikke ske på hjemmebane med fuldt hus på eget stadion, der skal vi kunne give mere af os selv.

– Vi prøvede til dels stadig at presse højt og kæmpe til det sidste, men det er klart, at når kræfterne begynder at slippe op, og vi ikke kommer tæt nok på i duellerne, så bliver vi splittet ad. Og det var det, der skete.

Vores rutinerede 8’er brugte også taletiden til at sige tak til de mange fans, der var mødt op i Right to Dream Park:

– På vegne af hele holdet vi jeg bare gerne sige tusinde tak for den fantastiske støtte, vi fik i dag. Jeg kan ikke huske den sidste gang, der har været så god stemning her i Right to Dream Park. Så jeg ved, at jeg snakker for alle spillerne, når jeg siger tusinde tak, og at vi er meget ærgerlige over, at vi ikke kunne give fansene et bedre resultat.

Med resultatet er vi nu oppe på fire nederlag i streg. Magnus Kofod fortæller, at gode præstationer er vejen til at komme tilbage på sejrssporet, og han forsikrer om god stemning i truppen og fuldt fokus på søndagens udebanekamp i Silkeborg.

– Der skal ikke noget andet til, end at vi leverer gode præstationer. Stemningen i truppen er der stadig. Selvfølgelig holder vi hinanden op på de fejl, vi laver, men vi skal også komme videre. Vi kan lære af kampene, og så skal vi pakke dem væk bagefter, fordi det handler om den næste kamp.

– Og den næste kamp er mod Silkeborg, som vi skal holde under os i tabellen, og som vi skal kunne volde problemer derovre på en kunstgræsbane som vores. Så det er det, der er opgaven lige nu.

Kampen mod Silkeborg IF i næste runder bliver spillet på søndag klokken 14.00 i Jysk Park.