Kampe i uge 38: Pokalkamp og vigtige hjemmekampe i weekenden

Kategorier

En ny uge er skudt igang, og derfor følger der naturligvis også en oversigt over kampene for vores ældste FCN-hold!

Vores herreseniorhold spiller i midtugen første pokalkamp, men weekenden byder også på flere spændende opgør.

Onsdag den 22. september

Sydbank Pokalen: VSK Aarhus – FC Nordsjælland

Onsdag klokken 16.30 gæster vores 3F Superliga-hold Vejlby Stadion til årets første pokalkamp. Det er mod VSK Aarhus, men kampen er desværre ikke udvalgt som TV-kamp.

I stedet vil vi liveopdatere fra vores Twitter-kanal, ligesom der vil lande highlights og interviews på bagkant af opgøret.

Lørdag den 25. september

Gjensidige Kvindeliga: FC Nordsjælland – AGF

Lørdag klokken 16.00 skal vores Gjensidige Kvindeliga-trup spille en vigtig hjemmekamp mod AGF, som ligger to pladser over os i tabellen. Arbejdernes Landsbank har købt billetterne til opgøret, så derfor er alle inviteret gratis på stadion i Farum!

Hvis ikke du har mulighed for at komme i Right to Dream Park, kan opgøret ses på Viaplay.

U19 Drenge Ligaen: Esbjerg – FC Nordsjælland

Lørdag klokken 14.00 skal U19-drengene på udebane til Vestjylland og dyste mod Esbjerg. Her skal vi forsøge at følge op på den flotte sæsonstart, hvor vi har nappet tre sejre ud af fire mulige.

Vi livestreamer ikke U19-kampe på udebane, men der vil lande highlights samt et interview med cheftræner Kasper Kurland på bagkant af kampen.

Søndag den 26. september

3F Superliga: FC Nordsjælland – FC København

Søndag venter der et brag af en hjemmekampe i 3F Superliga, når FC København kommer på besøg. Her skal vi forsøge at komme tilbage på sporet efter en række nederlag og samtidig holde trit med de øvrige top-6-hold.

Du kan stadig nå at fange din billet til kampen, som vil være den første kamp i næsten to år med så mange fans på lægterne!