Dagens modstander: VSK Aarhus (22.09.2021)

Kategorier

Foto: Gonzales Photo / Dejan Obretkovic

VSK Aarhus er en forkortelse for Vejlby Skovbakken Aarhus, og klubben blev dannet i 2016 som en fusion mellem de to moderklubber IK Skovbakken og Vejlby IK.

Klubbens bedste herreseniorhold, som vi møder i dag, frister en tilværelse i 3. Division, hvor man har hentet 10 point i sæsonens otte første kampe. Senest spillede man 1-1 på udebane mod Frem, hvor Mathies Skjellerup scorede aarhusianerne enlige mål.

VSK Aarhus har, modsat os, allerede spillet to runder i dette års Sydbank Pokalen. I første runde slog man naboerne fra Viby IF med 2-1, mens man i seneste runde slog Thisted FC fra 2. Division ud med cifrene 3-2. I begge pokalopgør kom Skjellerup på måltavlen, så han lader til at være VSK’s skarpeste spiller for tiden.

I begge de to seneste sæsoner har VSK Aarhus drillet et Superliga-hold i pokalturneringen. I 2019 var de foran mod AGF, som blev tvunget ud i forlænget spilletid. Sidste år var VSK foran mod AC Horsens, som dog endte med at vinde 4-2.

Dagens opgør spilles på Vejlby Stadion, hvor værterne i blåt vil tage imod os til kickoff klokken 16.30. Opgøret er desværre ikke valgt som TV-kamp, men vi vil liveopdatere fra vores Twitter-kanal, ligesom der vil lande highlights og interviews på bagkant af opgøret.

Du kan varme op til eftermiddagens pokalkamp med optakten fra assistenttræner Frank Hjortebjerg.