Champions League-vinder Djimi Traoré er ny cheftræner for vores internationale akademihold

Kategorier

Foto: fcn.dk

Right To Dream har i dag annonceret, at den tidligere Champions League-vinder, Djimi Traoré, er udnævnt som ny cheftræner for vores Internationale Akademi.

Djimi kommer med en stor portion erfaring fra sin tid som professionel fodboldspiller hos klubber som Liverpool FC, RC Lens, Monaco og Marseille. Senest har han været assistenttræner for MLS-klubben Seattle Sounders.

Det internationale akademihold er et program, der samler de bedste “student-athletes” fra alle Right to Dreams akademier (Ghana, Danmark/FCN og snart Egypten), således at de kan træne sammen, udvikle sig sammen og deltage i internationale turneringer sammen. Det medvirker, at man allerede fra en ung alder kender hinanden på tværs af lande og kontinenter, hvorfor sammenholdet udenfor banen og sammenspillet inde på banen er etableret, inden man potentielt bliver holdkammerater på et senere stadie.

Velkommen til, DJ!