Carly Nelson efter sejr i første kamp: Den helt rigtige måde at debutere på

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

I weekenden debuterede vores nye målmand Carly Nelson, da vi på hjemmebane sikrede en tiltrængt 3-1 sejr over AGF i Gjensidige Kvindeliga. Amerikaneren er efter sit første opgør for klubben rigtig glad for at have fået sin debut og for holdets flotte indsats i kampen. 

 – Det var en rigtig sjov kamp, og jeg synes, det var den helt rigtige måde at få min debut på: På hjemmebane med lægterne fulde af glade fans. Det er generelt virkelig fedt at være her, at træne godt med de andre og nu også at være med ude på banen.

– Jeg tror, at det er alle spilleres drøm at gå ud på banen til sin debut, spille godt og overordnet set have en rigtig positiv oplevelse. Jeg ville selvfølgelig gerne have holdt buret rent, men ellers er jeg bare rigtig glad for sejren og superstolt af holdet. Vi har virkelig arbejdet hårdt på træningsbanen på det sidste, og det er fedt, at det arbejde betaler sig.

– Jeg føler også, at jeg tilpasser mig holdet rigtig fint, og jo flere minutter jeg får på banen, jo bedre lærer jeg og mine holdkammerater hinandens spil at kende.

Carly Nelson kom til klubben i slutningen af august, inden da havde hun gjort karriere i hjemlandet, hvor hun spillede på højeste professionelle niveau. Carly forklarer, at der er visse forskelle på fodboldspillet i Europa og USA. I samme ombæring fortæller hun, at hendes mål er at bidrage til, at holdet får endnu mere succes i fremtiden.

Jeg synes, at der er klare forskelle på fodbold her i Danmark, og i USA. I Danmark – og i Europa generelt – beror spillet primært på det tekniske og taktiske, hvor det i USA i højere grad er fysisk betonet. Spillerne her er generelt bare utroligt taktisk kloge og dygtige på bolden.

– Hvad angår fremtiden, så er mit mål fremadrettet at vokse og udvikle mig personligt, og at hjælpe holdet med at opnå så meget succes som muligt.

Carly Nelson og resten af holdet er tilbage i ilden allerede onsdag aften klokken 19.00, når de drager nordpå til Fredensborg Stadion, hvor Fredensborg BI er vært i sæsonens anden pokalkamp.