Arbejdernes Landsbank og FCN forlænger aftale med fire år

Kategorier

Arbejdernes Landsbank har forlænget deres Top Partner-aftale med FCN til udgangen af 2025.

Samarbejdet mellem Arbejdernes Landsbank og FC Nordsjælland blev indledt tilbage i 2011, og med den 4-årige forlængelse af aftalen bliver partnerskabet det længstløbende samarbejde i bankens historie.

Det mangeårige nære samarbejde styrkes yderligere i den nye aftale med en udvikling af nye tiltag, heriblandt etabluering af et nyt AL Bank Studio.

Peter Froulund, Kommunikations- og marketingdirektør hos Arbejdernes Landsbank:
– Historien mellem Arbejdernes Landsbank og FC Nordsjælland er jo rigtig lang. Vi startede med at lave den første kontrakt i 2011, så vi er over 10 år nu. Det allerførste år vi var partnere, blev FCN danske mestre, og det glemmer jeg aldrig. Årene efter var der Champions League- og Europa Cup-eventyrer, så det er de sportslige resultater, man især husker fra de første år.

– I de senere år har der været en fantastisk historie. FC Nordsjælland har bragt en masse unge spillere frem, og vi har faktisk været helt stolte, når der er blevet lavet de her kanonstore salg. Så der er både lidt sportsligt og lidt forretning, der er rigtig mange gode minder.

– En af grundene til, at vi har været her så længe, og også har forlænget yderligere nu her, er, at der konstant har været udvikling i samarbejdet. Der har hele tiden været nye vinkler og spændende tiltag, som gør, at det er god forretning for os at fortsætte samarbejdet med FC Nordsjælland.

– I det her tilfælde har vi jo nu lavet et AL Bank-studie, som både FCN kan bruge, vi kan bruge og vi kan bruge sammen. Det er et af de nye elementer i den nye aftale. Generelt handler det rigtig meget om, at FC Nordsjælland er dygtige til at lave noget relevant content for fans og følgere, og det vil vi gerne ramme.

– Vi tror på, at jo mere man går digitalt, jo større forretning er der i det for både FC Nordsjælland og Arbejdernes Landsbank. Og på det punkt er FCN meget langt fremme i forhold til de andre klubber, vi samarbejder med, og det er derfor, vi forlænger.

– Alt i alt er hele banken utroligt glade for, at vi forstætter samarbejdet med FC Nordsjælland. Med denne nye kontrakt når vi op på en 14-15 år, og for os er det faktisk det længste samarbejde nogensinde, hvilket vi naturligvis er meget stolte over.

Trine Hesselund Hopp Møller, Co-CEO hos FC Nordsjælland:
– Vi er utrolig glade for, at vi kan forsætte rejsen med Arbejdernes Landsbank som partner. Det er i høj grad et partnerskab, som grundlæggende bygger på et fælles værdisæt, men som også bygger på en lyst til at udvikle sig sammen. Styrken i samarbejdet ligger helt afgjort i, at vi er gode til at se nye fælles muligheder.

– AL Bank har været en del af klubben i mange år, og det er jo sket meget fra de kom ombord og så til i dag, men deres tillid og opbakning til klubben har altid været enorm, hvilket betyder meget for os. De har støttet adskillige af klubbens projekter og er generelt en fantastisk samarbejdspartner.

– Vi har i en årrække arbejdet hårdt på at styrke vores digitale tilstedeværelse for vores fans og følgere, og vi er glade for, at Arbejdernes Landsbank også vil støtte op om dette aspekt. Vi vil gerne lave relevant kvalitetsindhold, og med det nye AL Bank Studio kan vi sammen løfte vores produktioner og udvikle nye initiativer.