Praktisk information til FCK-kampen

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

Søndag den 26. september 2021
Kickoff kl. 16:00
Right to Dream Park

Til aftenens hjemmebaneopgør mod FC København i 3F Superliga er der nogle vigtige informationer til både hjemme- og udefans, hvis alle tilskuere skal have den bedst mulige oplevelse i Right to Dream Park.

ANKOMST/PARKERING
Dørene åbner klokken 14:00, og vi anbefaler at ankomme til Right to Dream Park i god tid, da der skal mange tilskuere igennem indgangene til dagens kamp.

Vi anbefaler fortsat at ankomme til opgøret UDEN bil, hvis det er muligt, da parkeringsmulighederne er begrænsede.

Såfremt biltransport er nødvendigt, har vi samlet et overblik over de parkeringsmuligheder, som Furesø Kommune har markeret. Ligeledes har vi indsat shuttlebusser, der vil samle tilskuere op ved Farum Arena og Farum Bytorv.

Du kan læse meget mere om parkering og shuttlebusser lige HER.

ARBEJDERNES LANDSBANK FANZONE:
En anden grund til at ankomme tidligt er, at vi endnu engang har arrangeret en fanzone i samarbejde med Arbejdernes Landsbank. Denne gang begynder fanzonen hele TRE TIMER FØR KAMPSTART – altså fra 13.00 til 15.00.

I fanzonen kan man købe mad, drikke og merchandise, men der vil også være aktiviteter for både børn og voksne. Timba og Albert (AL Banks maskot) vil være til stede, mens Michael Essien, Kasper Kurland og Frank Hjortebjerg kigger forbi til livetalks.

Du kan læse mere om AL Bank Fanzonen lige HER.

AUTOGRAFZONE EFTER KAMPEN:
Myndighedernes retningslinjer gør det nu muligt, at vores spillere igen kan skrive autografer og hilse på fansene efter kampen. Derfor vil der være autografzone på A-langsiden ved udskiftningsboksen, hvor vores spillere vil kigge forbi efter slutfløjt, når de har været i omklædningsrummet og runde af.

FCN EXPERIENCE:
Shoppen er åben fra kl. 13:00 og frem til kampstart, ligesom den også åbner op efter kampen.

Her kan du blandt andet købe vores gule udebanetrøje, som endelig er kommet på lager i alle størrelser. Så kig forbi før eller efter kampen!