AL Bank Fanzone til hjemmebraget mod FCK!

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

På søndag er vi endelig tilbage på hjemmebane  efter tre udekampe i streg i 3F Superliga. Topholdet fra FC København kommer nemlig på besøg, og i samarbejde med Arbejdernes Landsbank er vi igen klar med en Fanzone-optakt, som denne gang har fået en smule vokseværk.

Endnu engang byder vi fans i alle aldre velkommen på bane 2, men denne gang åbner vi tre timer før kampstart! En time før kampstart skal alle fans mod stadion, hvorfor fanzonen altså vil være åben fra klokken 13.00-15.00 og vil bestå af:

  • Telt med scene, musik, bænke og gæster fra klubben
  • Bod hvor der kan købes mad, drikke og merchandise
  • Aktiviteterne for børnene

Både vores egen maskot, Timba, samt Arbejdernes Landsbanks maskot, Albert, vil være til stede under fanzonen og aktiveterne! Denne gang har Arbejdernes Landsbank også sørget for en hyggelig omgang fodbolddart, hvor man kan vinde drager som præmie.

Der er stadig enkelte billetter tilbage til opgøret, som du kan finde lige HER.

Vi glæder os til at se jer – og håber, at I alle vil komme og hygge i AL Banks Fanzone inden kickoff!