Åben træning for U11 til U14-piger i RTD Park!

Kategorier

På onsdag den 15. september holder FC Nordsjælland, Farum Boldklub og Hareskov IF en åben træning for piger på årgangene fra U11-U14. De nye ansigter vil blive taget imod af de glade og imødekommende piger, som allerede spiller på holdene.

Træningen vil blive varetaget af trænere fra Hareskov IF og Farum Boldklub i samarbejde med spillere fra vores U18-hold. Ligeledes vil flere af vores Gjensidige Kvindeliga-spillere kigge forbi træningen og sige hej.

Sted: Right to Dream Park, Farum
Tid: Onsdag den 15. september, klokken 17:30-19:30

Efter træning vil der være saftevand og frugt til alle, ligesom forældre har mulighed for at tage en snak med trænere og spillere. Derudover vil der blive uddelt billetter til vores kommende Kvindeliga-kamp mod AGF, popcorn-billetter samt rabatkuponer til vores shop, som altsammen er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank.

Så hvis du kender nogle fodboldglade piger i denne aldersgruppe; hiv fat i dem og mød op til træningen. Vi glæder os til at se jer!