Vores nye udebanetrøje! 21/22

Kategorier

Vores nye udebanetrøje er en hyldest til klubbens fremtid. Den anerkender hvor vores talent kommer fra og fremhæver det smukke i vores internationale og multikulturelle model. På mange måder er den også et cadeau til vores sammensmeltede akademier og alt det arbejde, der foregår der.

Båndet mellem Danmark, Ghana og nu Egypten er nemlig i fokus på den nye trøje, som vores 3F Superliga-spillere trækker over hovedet allerede i aften mod AaB. Dog er der også en enkelt klubhistorisk reference i trøjedesignet.

Du kan læse mere om alle detaljerne her:

Ghana, Danmark og Egypten: Humility, Partnership, Family
Trøjen er i særlig grad prydet af tre symboler, som går igen flere steder i designet. Det er tre historiske symboler fra de tre lande, hvor vores akademier hører hjemme.

Ydmyghed, partnerskab og familie er tre ord, der i høj grad matcher med de kærneværdier, som vores organisation er bygget på. Symbolerne kan ses sammen på ærmet af trøjen og øverst på rygsiden, mens der indvendigt i nakken er skrevet: HUMILTY-PARTNERSHIP-FAMILY

Ligeledes går de tre symboler også igen på de tre vertikaler striber, som er sublimationsprintet i trøjen og pryder frontsiden. De tre symboler er ledsaget af teksten ‘FC NORDSJÆLLAND’, der står i en hjemmelavet skrifttype, som udspringer af de tre symboler.

Silikonelogoer
En anden fed detalje ved vores nye udebanetrøje er, at både vores eget FCN-logo og Nike-logoet er lavet i bionedbrydeligt silikonemateriale. Det giver et anderledes udtryk med mere dybde end de traditionelle logoprint.

DHL-logo uden box + rødt spillertryk
Vi er også meget glade for, at DHL har godkendt, at deres logo optræder uden den sædvanlige gule boks rundt om, som nemlig er en anden gul nuance. Det giver et mere rent look til frontsiden, hvor DHL’s røde skrift matcher de øvrige røde farver på trøjen.

Ligeledes har vi valgt, at trykket på bagsiden skal være i rødt, således at både spillernavn og -nummer matcher trøjens design. Dette spiller også godt sammen med Arbejdernes Landsbanks røde logo.

Den gule farve
Tidligere har vi haft tradition for at spille i gult, da vi i flere sæsoner har haft gul udebanetrøje. Sidste gang vi spillede i gult på udebane, var dog tilbage i 2007. Det laver vi om på i år, hvorfor trøjen har en klubhistorisk reference, der også trækker tråde tilbage til Farum Boldklubs gule farve.


Salget af trøjen vil ske via vores egen fysiske fanshop i Farum, mens Unisport vil stå for onlinebestillinger.

Vi giver besked på vores kanaler, så snart trøjerne er på lager og salget starter.

Indtil da kan du nyde trøjen til vores tre kommende udebanekampe!