Parkering- og transportinfo til 3F Superliga-kampen mod OB

Kategorier

Foto: Lasse Lagoni / Gonzales foto

Vi anbefaler, at man ankommer til kampen UDEN bil, hvis det er muligt. Såfremt der er behov for parkering af bil, anbefaler vi parkering langs Paltholmvej og Lillevangsvej, men man skal selvfølgelig til enhver tid overholde alle gældende færdselsregler.

Derudover vil vi også arrangere shuttle-busser mellem Farum Station og Right to Dream Park, hvorfor det også vil være en mulighed at parkere sin bil ved stationen. Bussen kører frem og tilbage i tidsrummet mellem 17.00 og 18.30 inden kampen, men vil naturligvis også køre ture retur til Farum Station efter slutfløjt.

Du kan købe din billet til kampen HER – det vil være muligt at købe sin billet ved stadion på dagen, men vi opfordrer alle til at købe deres billet på forhånd!