BILLET- OG TILSKUERINFO: FC NORDSJÆLLAND – OB (3F Superliga)

Kategorier

Foto: Lasse Lagoni / Gonzales Foto

Foto: Lasse Lagoni

Mandag den 9. august 2021
Kickoff kl. 19:00
Right to Dream Park

BILLETTER:
Billetsalget er sat i gang https://billet.fcn.dk

Af hensyn til eventuel smitteopsporing er den tildelte plads personlig og skal derfor benyttes af billetholderen.

Vi kan igen byde fans af udeholdet velkommen i Right to Dream Park, og vi glæder os til at have jer på besøg! Udebaneafsnittet er på Farum Fjernvarme Tribunen (B-Tribunen) i sektionerne B1 og B2.

Vi gør opmærksom på, at personer der via adfærd, påklædning el.lign. udviser tilhørsforhold til udeholdet, i andre sektioner end udebaneafsnittet, kan blive bortvist uden mulighed for refusion af billetten.

KRAV OM CORONAPAS:
Alle personer med billet til kampen, der er 16 år eller derover, skal fremvise et gyldigt Coronapas for at få adgang til Right to Dream Park på kampdagen.

Et gyldigt Coronapas defineres som:

  • Et negativt resultat af en PCR-test, der på kamptidspunktet er højst 96 timer gammel, regnet fra tidspunktet hvor testen er foretaget.
  • Et negativt resultat af en antigen-test, der på kamptidspunktet er højst 72 timer gammel, regnet fra tidspunktet hvor testen er foretaget.
  • Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højest 365 dage gammel, regnet fra tidspunktet hvor testen er foretaget.
  • Først vaccinestik der er mindst 14 dage gammelt.
  • Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19.

Coronapasset kan både fremvises elekronisk eller som print.

Personer der, af medicinske årsager eller som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19-test, er undtaget for krav om test og coronapas. Torsdag den 1. juli trådte nye regler i kraft, så det nu er et krav, at disse borgere skal kunne fremvise dokumentation for deres undtagelse.

Vi anbefaler, at du læser informationerne om Coronapas grundigt og i god tid inden kampen, så du er sikker på, at kunne fremvise et Coronapas, når du ankommer til Right to Dream Park.

FCN EXPERIENCE:
Shoppen er åben fra kl. 17:00 frem til kampstart, samt i en halv time efter slutfløjt.

PARKERING TIL KAMPEN:
Vi anbefaler, at man ankommer til kampen UDEN bil, hvis det er muligt. Såfremt der er behov for parkering af bil, anbefaler vi parkering langs Paltholmvej og Lillevangsvej, men man skal selvfølgelig til enhver tid overholde alle gældende færdselsregler.

Derudover vil også arrangere shuttle-busser fra Farum Station til Right to Dream Park, hvorfor det også vil være en mulighed at parkere sin bil ved stationen. Bussen kører frem og tilbage i tidsrummet mellem 17.00 og 18.30 inden kampen, men vil naturligvis også køre ture retur til Farum Station efter slutfløjt.

GÆLDENDE RETNINGSLINJER OG ANBEFALINGER FRA MYNDIGHEDERNE

FØR KAMPEN
På din billet fremgår den indgang du skal benytte, samt din sektion og din plads. Vi opfordrer alle til at tjekke dette nøje for at undgå kødannelse ved møllerne.

Ved alle adgangspunkter til stadion har vi personale klar til at tjekke Coronapas.

UNDER KAMPEN
Du skal så vidt muligt blive på din anviste plads under kampen, men det vil naturligvis være muligt at købe mad og drikke i boderne. Vi opfordrer til at man ikke medbringer kontanter, men i stedet bruger MobilePay eller anden kontantløs betaling som f.eks. FCN Coins.

Vend ryggen til andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads.

Hold god håndhygiejne og benyt de opstillede håndspritdispensere.

Undgå unødige stop når du bevæger dig til og fra din plads, så vi undgår kødannelser og for mange mennesker samlet på ét sted.

EFTER KAMPEN
Stadionspeakeren oplyser over højttalerne, hvornår du kan forlade din plads/sektion. Bliv venligst på din plads til din sektion får muligheden for at forlade stadion, så vi så vidt muligt undgår kødannelser med for mange personer samlet på ét sted.

Hvis du op til 48 timer efter kampen får en positiv covid-19-test, opfordrer vi dig til at kontakte os med henblik på smitteopsporing og information til de øvrige tilskuere i den sektion, som du har opholdt dig i.

DINE KONTAKTOPLYSNINGER
Vi gør opmærksom på, at du altid skal sørge for, at dine kontaktinformationer på din brugerprofil på billet.fcn.dk er opdaterede. Har du nogen spørgsmål vedr. dette, kan du kontakte kundeservice@fcn.dk