[PODCAST] HJORTEBJERGS OPTAKT VS. SØNDERJYSKE: VI SKAL PRESSE PÅ

Kategorier

På mandag er det igen tid til at køre spillerbussen i stilling, når vi skal spille sæsonens allerførste udebanekamp. GPS’en er sat til Haderslev, hvor vi skal forsøge at hente en sejr mod SønderjyskE. 

Vanen tro, er vores assistenttræner, Frank Hjortebjerg, i podcast-hopla, når vi varmer op til kampen mod sønderjyderne. Først skal vi dog lige ha’ rundet det målløse remis mod AGF sidste weekend. De af jer, som har fuldt med i sidste episode, vil vide, at det kommer til at koste for Franke… Vi stiller skarpt på mandagens opgør mod Sønderjyske, og så er quizzen endelig tilbage.

Du kan lytte til podcasten på Spotify, Podcast-appen, øverst i denne artikel eller, eller hvor du nu engang lytter til dine podcasts! Du skal blot søge efter “FC Nordsjælland” – og sørge for at abonnere på vores kanal, så du får en notifikation næste gang, vi smider noget ud.

På mandag er der kampstart klokken 19.00 i Sydbank Park! HUSK, at det for første gang er muligt for udebanefans at komme på stadion, så fang dig en billet lige HER og støt holdet til tre point.

Lad os nu få den sejr.

Vamos!