Byd velkommen til vores nye partner: 6 Stjernet Facility

Kategorier

Foto: fcn.dk

I FC Nordsjælland forsøger vi hele tide at have de bedste partnerne, derfor er det også en fornøjelse for os at kunne præsentere vores helt nye ligapartner: 6 Stjernet Facility

Hvis du som privatperson, arbejdsplads eller institution mangler nogle til den daglige rengøring, special- eller hovedrengøring, så klarer 6 Stjernet Facility dét. Ud fra dine behov kan de tilrettelægge en skræddersyet rengøringsplan, som opfylder netop dine behov for en effektiv og grundig rengøring.

Vi er glade for at kunne byde 6 Stjernet Facility velkommen som ny ligapartner og partner for vores e-sport hold. En tak skal også lyde til adm. direktør Dennis Kiraz, som længe har drømt om at blive del af en fodboldklub som vores.

– Lige siden jeg kan huske, har jeg drømt om at få lov til at være en del af en fodboldklub. Derfor er jeg utrolig glad for, at det kunne lade sig gøre, siger adm. direktør Dennis Kiraz og fortsætter:

– Jeg har en enorm stor interesse for fodbold, og lige netop FC Nordsjælland har virkeligt tiltalt mig. Deres fantastiske værdier spænder rigtig godt overens med de værdier, vi selv har i 6 stjernet Facility.

– Det er min ambition, at vi med dette partnerskab sammen kan være med til at give unge drenge og piger muligheden for at forfølge deres drøm. Det ville betyde alt for mig.

Allerede til søndagens spændende hjemmekamp mod AGF vil 6 Stjernet Facility være med Matchday Partner. Og det betyder, at du, kære fan, skal være ekstra opmærksom på vores SoMe-kanaler.

Der vil nemlig være mulighed for at deltage i nogle vildt fede konkurrencer – Så hold øje!

Velkommen til 6 Stjernet Facility. Vi ser frem til samarbejdet.