BILLETSALGET TIL KAMPEN MOD AGF ER I FULD GANG!

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

BILLET- OG TILSKUERINFO: FC NORDSJÆLLAND – AGF

Søndag den 25.juli, kl. 14:00
Right to Dream Park

BILLETTER:

Billetsalget er sat i gang, og sæsonkortholdere samt abonnenter har mulighed for at booke deres billet. Information herom er tilsendt på mail.

Billetten er personlig, og kan derfor kun benyttes af den person, hvis navn er angivet på billetten.

Af hensyn til eventuel smitteopsporing er den tildelte plads personlig og skal derfor benyttes af billetholderen. Kun hvert andet sæde på stadion benyttes for at vi kan overholde afstandskravet.

I henhold til reglerne for denne sæson er ingen fans af udeholdet tilladt adgang til kampe i Right to Dream Park. Enhver person der via påklædning, adfærd el.lign. udviser tilhørsforhold til udeholdet, vil derfor blive bedt om at forlade stadion, eller allerede ved indgangen blive nægtet adgang til stadion.

Vi beder alle om at respektere og overholde dette.

KRAV OM CORONAPAS:

Alle personer med billet til kampen, der er 16 år eller derover, skal fremvise et gyldigt Coronapas for at få adgang til Right to Dream Park på kampdagen.

Et gyldigt Coronapas defineres som:

  • Et negativt resultat af en PCR-test, der på kamptidspunktet er højst 96 timer gammel, regnet fra tidspunktet hvor testen er foretaget.
  • Et negativt resultat af en antigen-test, der på kamptidspunktet er højst 72 timer gammel, regnet fra tidspunktet hvor testen er foretaget.
  • Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højest 365 dage gammel, regnet fra tidspunktet hvor testen er foretaget.
  • Først vaccinestik der er mindst 14 dage gammelt.
  • Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19.

Coronapasset kan både fremvises elekronisk eller som print.

Personer, der af medicinske årsager eller som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19-test, er undtaget for krav om test og coronapas. Torsdag den 1. juli trådte nye regler i kraft, så det nu er et krav, at disse borgere skal kunne fremvise dokumentation for deres undtagelse.

Vi anbefaler, at du læser informationerne om Coronapas grundigt og i god tid inden kampen, så du er sikker på at kunne fremvise et Coronapas, når du ankommer til Right to Dream Park.

FCN EXPERIENCE:

Shoppen er åben fra kl. 12:00 frem til kampstart, samt en halv time efter slutfløjtet. Kom forbi og anskaf dig den nye hjemmebanetrøje!

Til opgøret sælger vi sommerpakker til både børn og voksne, hvis du køber billet til KASA Tribunen på: billet.fcn.dk

Pakken indeholder billet til kampen, coins og et stykke merchandise. Prisen er 119,- for voksne, og 89,- for børn. Coins og merchandise kan afhentes i Fanzonen på dagen, ved fremvisning af bekræftelse på køb af pakken.

GÆLDENDE RETNINGSLINJER OG ANBEFALINGER FRA MYNDIGHEDERNE

FØR KAMPEN

På din billet fremgår den indgang du skal benytte, samt din sektion og din plads. Vi opfordrer alle til at tjekke dette nøje for at undgå kødannelse ved møllerne.

Nedenfor kan du se et kort over adgangsvejene til hver indgang.

Ved alle adgangspunkter til stadion har vi personale klar til at tjekke Coronapas.

UNDER KAMPEN

Du skal så vidt muligt blive på din anviste plads under kampen, men det vil naturligvis være muligt at købe mad og drikke i boderne. Vi opfordrer til at man ikke medbringer kontanter, men i stedet bruger MobilePay eller anden kontantløs betaling som f.eks. FCN Coins.

Vend ryggen til andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads.

Hold god håndhygiejne og benyt de opstillede håndspritdispensere.

Undgå unødige stop når du bevæger dig til og fra din plads, så vi undgår kødannelser og for mange mennesker samlet på ét sted.

EFTER KAMPEN

Stadionspeakeren oplyser over højttalerne, hvornår du kan forlade din plads/sektion. Bliv venligst på din plads til din sektion får muligheden for at forlade stadion, så vi så vidt muligt undgår kødannelser med for mange personer samlet på ét sted.

Hvis du op til 48 timer efter kampen får en positiv covid-19-test, opfordrer vi dig til at kontakte os med henblik på smitteopsporing og information til de øvrige tilskuere i den sektion, som du har opholdt dig i.

DINE KONTAKTOPLYSNINGER

Vi gør opmærksom på, at du altid skal sørge for, at dine kontaktinformationer på din brugerprofil på billet.fcn.dk er opdaterede. Har du nogen spørgsmål vedr. dette, kan du kontakte kundeservice@fcn.dk