BILLETSALG TIL VIBORG-KAMPEN ER NU ÅBEN

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

Søndag d. 18. juli klokken 14.00 kan vi igen invitere jer til fodbold i Right to Dream Park, når oprykkerne fra Viborg FF kommer på besøg – og vi glæder os rigtig meget til at se jer igen!

Næste weekend fløjtes en ny sæson af 3F Superliga i gang. I første runde får vi besøg af Viborg FF i et spændende opgør, og du kan allerede nu sikre din billet til kampen HER.

Af hensyn til eventuel smitteopsporing er den tildelte plads personlig og skal derfor benyttes af billetholderen. Kun hvert andet sæde på stadion benyttes, så vi kan overholde afstandskravet.

Fans af udeholdet er stadig ikke tilladt adgang til kampe i Right to Dream Park. Enhver person der via påklædning, adfærd el. lign. udviser tilhørsforhold til udeholdet, vil derfor blive bedt om at forlade stadion – og kan allerede ved indgangen blive nægtet adgang.

Vi beder alle om at respektere og overholde dette, så vi sammen kan sørge for at Superliga-ordningen kan fortsætte, og vi dermed kan bevare muligheden for at invitere fans på lægterne.

Covid:

Coronapas er et krav:

Vær opmærksom på, at det kræver et gyldigt Coronapas for at få adgang til kampen, udover din billet og ID. Coronapasset skal kunne dokumentere ét af følgende:

· at du er færdigvaccineret,

· at du er testet negativ med en PCR-test inden for de seneste 96 timer,

· at du er testet negativ med en antigentest inden for de seneste 72 timer,

· at du har en positiv COVID-19-test, der ikke er ældre end 365 dage.

Personer, der af medicinske årsager eller som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19-test, er undtaget for krav om test og coronapas. Torsdag den 1. juli trådte nye regler i kraft, så det nu er et krav, at disse borgere skal kunne fremvise dokumentation for deres undtagelse.

Vi anbefaler, at du læser informationerne om Coronapas grundigt og i god tid inden kampen, så du er sikker på at kunne fremvise et Coronapas, når du ankommer til Right to Dream Park.

Fanzone:

Udover god fodbold i Right to Dream Park, vil du nu også kunne møde op to timer før kampstart, hvor vi inviterer alle til fodboldfest i vores fanzone.

Fanzonen vil bestå af:

“Voksenområde, hvor der vil være en pop-up shop, grill og bar, samt en scene med musik og forhåbenligt gæster til en lille snak.

“Børneområde” ved græsset ved siden af A-tribunen med diverse aktiviteter og sjov.

Mere information omkring fanzonen vil blive sendt ud i løbet af næste uge.

Shop:

Shoppen åbner klokken 12 og igen efter slutfløjt og en halv time frem.

HUSK, at du kan hente din forudbestilte nye hjemmebanetrøje eller købe trøjen i shoppen på dagen. Hvis ikke du allerede har sikret dig trøjen, så kan du forudbestille den HER.

Til de første 200 personer der køber en billet til kampen mod Viborg, vil det være muligt at købe en speciel sommerpakke for både børn og voksne.

Der er dog kun 200 tilgængelige pakker, så skynd dig ind for at sikre din billet og de ekstra goder.

Børnepakke 89,-

1x kampbillet

1x kasket

1x sodavand-polet

1x popcorn-polet

Voksenpakke 119,-

1x kampbillet

1x kasket

1x øl-polet

1x pølse med brød-polet

Vi glæder os til at se jer!