Sidste Unisport-dokumentar om RTD: “Finding tomorrow’s football stars”

Kategorier

Over en længere periode har Unisport fulgt tre talenter og scouts fra Right to Dream-akademiet i Ghana, hvilket er blevet til tre minidokumentarer. De to første episoder handler om Eric Oteng, Mohammed Diomande og Kamaldeen Sulemana og deres overgang til professionel fodbold i Europa.

Nu er tredje og sidste afsnit ude: “Inside the scouting world – finding tomorrow’s football stars”. Her kan du blive klogere på livet som talentspejder i Vestafrika, hvordan scouts finder den næste generation af fodboldtalenter og hvordan det er at forme fremtiden for så mange unge, ambitiøse fodboldspillere i et af de hårdeste miljøer i scoutingverdenen.

Den nye episode kan ses her (eller øverst til artiklen):

De to første episoder kan ses her:

*OBS: DANSKE UNDETEKSTER ER TILGÆNGELIGE PÅ ALLE TRE EPISODER*