[PODCAST] The Mansour Voice | Modellen og fremtiden for Right to Dream

Kategorier

I januar blev det offentliggjort, at Mansour-familien havde investeret i Right to Dream og overtog majoriteten af ejerskabet i organisationen. Dermed fik FC Nordsjælland nye ejere.

The Mansour Group har en fast podcast, der hedder The Mansour Voice. I seneste afsnit har Tom Vernon sat sig ned til en snak med Mr. Mohamed Mansour og Mr. Loufty Mansour til en snak om den not-for-dividend forretningsmodel, der ligger til grund for Right to Dream.

Ligeledes diskuterer de tre, hvad investeringeren fra ManSports indebærer, hvad pengene skal gå til og ikke mindst hvad drømmene og ambitionerne er for fremtiden.

Podcasten er ideel, hvis man ønsker at gøre sig klogere på, hvordan vi som organisation forsøger at arbejde anderledes og gøre en forskel. Eksempelvis fortæller Tom Vernon følgende i podcasten:

”Modellen er, at vi konstant skal jagte fodboldens normale indtægter og derudover indhente nogle unikke indtægtsstrømme. Vi er meget kommercielt orienteret i den måde, vi tænker, opfører os og genererer indtægter for at give de muligheder, vi gør for vores børn. Forskellen i vores model, siden jeg grundlagde Right to Dream, og som også gør sig gældende, nu hvor Mr. Mansour og Loutfy er kommet ombord, er, at hensigten altid er, at al den fortjeneste der genereres, skal investeres tilbage for at skabe nye muligheder for børn. I øjeblikket er disse muligheder gennem fodbold, men måske også andre ting i fremtiden”

(OBS: Ovenstående er oversat fra engelsk)