Littau forlænger også: FCN har en speciel kultur

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

I 2019 kom Amalie Littau til FC Nordsjælland fra Brøndby IF, og specielt i den netop overståede forårssæson har hun været en af de bærende kræfter på Gjensidige Kvindeliga-holdets midtbane. 

Siden Amalie Littaus ankomst i 2019, har hun spillet 27 kampe for FC Nordsjælland, hvoraf 19 af disse har været i startopstillingen. 

Specielt i dette forår har Littau taget store skridt, og derfor er det glædelig, at hun har valgt at forlænge kontrakten med klubben.

Amalie Littau:

– Jeg er utrolig glad for at have forlænget med FC Nordsjælland, fordi klubben har et fodboldmæssigt miljø, hvor jeg føler, at jeg kan udvikle mig meget. Vi har som hold et stort potentiale, som jeg gerne vil være med til at få forløst. 

– Derudover bidrager klubben også til min personlige udvikling, da FCN har en helt særlig kultur, hvor sammenholdet er mere end blot fodbolden.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Littau har taget store skridt, siden hun blev rykket op på seniorholdet. Specielt i denne sæson, hvor hun er blevet rykket op på midtbanen som sekser og gjort det rigtig fint.

– Hun har spillet mange minutter i denne sæson, og derfor synes vi, at det var naturligt at fortsætte rejsen med hende, så vi kan få udløst det store potentiale, hun har.