Lasse Stensgaard ny U17-cheftræner

Kategorier

Foto: Gonzales foto / Dejan Obretkovic

FC Nordsjælland har ansat 38-årige Lasse Stensgaard til at stå i spidsen for klubbens U17-drenge fra den kommende sæson.

FC Nordsjælland har forfremmet Johannes Thorup til Flemming Pedersens 3F Superliga-stab, hvorfor den vigtige stilling som U17-cheftræner for klubbens drengehold blev ledig. Det store ansvar bliver nu placeret på et par erfarne skuldre hos 38-årige Lasse Stensgaard, der allerede har stor erfaring i trænergerningen.

Nordjyden har senest stået i spidsen for 1. divisionsholdet Vendsyssel FF, og tidligere har han været både assisterende træner på Superligaholdet i AaB, hvor han også har været cheftræner for klubbens U19-mandskab.

Stensgaard, der har den højeste uddannelse som P-træner, har også haft flere forskellige trænerstillinger på både senior- og ungdomsniveau i svensk topfodbold. Nu ligger fremtiden i Nordsjælland, og det er ingen tilfældighed.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:
– Vi har været gennem en grundig rekrutteringsproces, fordi cheftrænerpositionerne på vores akademi er nøglefunktioner i en klub som vores, der investerer så mange ressourcer og tillid i vores akademier. Lasse har fra start af gjort et godt indtryk på os med sin faglighed og personlighed. Han bringer også en erfaring med sig fra sine tidligere stillinger, som vi føler kan bidrage til vores akademi. Ikke mindst i forhold til, hvilke krav der stilles til de unge mennesker på næste niveau i deres karrierer. Vi glæder os til at byde velkommen til Lasse i FC Nordsjælland.

Head of Coaching Alexander Riget:
– Lasse har en fodboldfilosofi, som passer godt med vores her i klubben. Han har også en baggrund som lærer og kommer med en grundlæggende pædagogisk forståelse, som vi prioriterer højt i arbejdet med vores unge mennesker. Vi føler os overbeviste om, at Lasse kommer til at passe godt ind i den velfungerende stab, vi har omkring U17 holdet og på akademiet generelt, og at han vil kunne bidrage til at videreudvikle det gode arbejde omkring gruppen.

U17 Cheftræner Lasse Stensgaard:
– Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af FC Nordsjælland. Jeg har altid haft et fantastisk indtryk af klubben, og det er kun blevet bekræftet igennem de mange samtaler, vi har haft med hinanden. Vi deler de samme værdier og den samme filosofi, hvilket er fundamentet for et godt samarbejde. Jeg ser frem til at møde de mange dygtige spillere og ledere og kan næsten ikke vente til den nye sæson sparkes i gang.