Kur om tid i klubben: Har været én af mine største glæder

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

I december 2018 kom Camilla Kur til klubben, og sidenhen har hun været både været en af de bærende kræfter på holdet og fyldt meget socialt på vores Gjensidige Kvindeliga-hold. Nu takker Kur af efter 2,5 år i klubben, da hun har valgt at skifte tilbage til Fortuna Hjørring.

Camilla Kur kom til FC Nordsjælland tilbage i vinteren 2018 fra norske Vålerenga og har siden været en stor del af både oprykning til Kvindeligaen og senere pokaltriumf og bronzemedaljer.

Derfor kigger Kur også med glæde tilbage på en meget god og vigtig tid i klubben for hende personligt:

– Min tid i FC Nordsjælland har været meget god, spændende, lærerig og udfordrende. Så derfor er FCN uden tvivl en af de klubber, som jeg har haft allerstørst glæde af.

– Der har været mange højdepunkter i min tid i klubben. Jeg ser selvfølgelig tilbage på de store momenter som for eksempel debut, oprykning og ikke mindst pokaltitlen og bronzemedaljen i sidste sæson. Da jeg kom til klubben, havde jeg været væk fra fodbold i et år på grund af graviditet, og der kunne jeg specielt mærke støtten og troen på mig som spiller fra klubbens side. Så alt i alt har det været en helt igennem fantastisk tid.

– Nu når jeg har haft så mange gode år i klubben, så vil der altid være en masse mennesker, som fortjener en tak og ros for deres arbejde. Fra administrationen, til holdledere og fysioterapeuter har vi altid kunne mærke en fantastisk støtte. De vil altid gøre alt for, at os spillere har de bedste muligheder og støtte.

– Udover dem vil jeg selvfølgelig også gerne takke alle spillere og trænere, som jeg har haft en fantastisk tid med. Det har altid været en fornøjelse at møde ind til træning, da både spillere og stab har stået klar til at rykke sig videre til et højere niveau – og på samme tid nyde hinandens selskab. Dem kommer jeg til at savne rigtig meget.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:
– Kur har leveret en rigtig god indsats for klubben. Hun har været en af vores dygtigste offensive spillere siden sin ankomst. Hun har scoret mange mål og stået for mange af de offensive kreative aspekter i vores spil.

– Udenfor banen har hun været en del af anførergruppen og været et socialt islæt i truppen. Så hun har været rigtig god til at binde tingene sammen både udenfor og indenfor banen. Alt i alt har hun leveret en rigtig god indsats for os, og vi ønsker hende alt det bedste fremadrettet.

Camilla Kur spillede 54 kampe for FC Nordsjælland.