Jessica Davis efter forlængelse: Jeg vil nyde alle momenterne i klubben

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

Efter hendes ankomst sidste sommer, har Jessica Davis været krumtappen i vores forsvar gennem hele sidste sæson – og det vil hun nu i fremtiden også komme til.

Amerikanske Jessica Davis kom til FC Nordsjælland sidste sommer efter en turbulent sæson i det amerikanske, hvor COVID-19 satte en stopper for sæsonen i det amerikanske. 

Igennem hele sidste sæson viste Davis fine takter i det defensive, hvor hun specielt har givet ud af hendes store rutine. 

Davis er også meget glad for, at hun nu kan fortsætte i Farum, hvor hun ser frem til at udvikle sig både som spiller og person:

– Jeg er meget glad for at forlænge min kontrakt med FC Nordsjælland. Sidste sæson var fyldt med udfordringer for os som hold, men det har hjulpet mig med at udvikle mig både personlig og som spiller, så jeg føler ikke, at mit arbejde her i klubben er overstået endnu. 

– Vi har et stort potentiale på holdet, og som en af de ældre og mere rutinerede spillere på holdet, føler jeg, at jeg skal være med til at give stabilitet på holdet, nu når vi går ind i en ny periode som hold. 

– Selvom det er nemt at tænke på, hvordan vi gerne vil have gjort det bedre i sidste sæson, så er vi alle klar til at se fremad mod den kommende sæson. 

– At vi starter den kommende sæson med fans vores fans i Right to Dream Park, betyder rigtig meget for os. Det er specielt at spille i Right to Dream Park, og selvom jeg vil nyde et par uger væk fra fodbolden, så ser jeg stadig meget frem til at komme tilbage til Farum og fortsætte det hårde arbejde. 

– Hver eneste mulighed vi har for at tage FCN-trøjen på, er speciel. Jeg er nok ved at nærme mig slutningen på min spillemæssige karriere, så det gælder for mig om at sætte pris på alle mulighederne for at komme på banen. 

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Jessica har været en leder på holdet lige siden hendes ankomst. Hun har igennem sæson taget store skridt i hendes udvikling og blevet en stor del af vores spillemæssig udtryk. Uden For banen betyder hun også meget i truppen, så derfor har det været naturligt for os at forlænge med hende.