Heiner-Møller efter finalesejr: Jeg er så stolt af pigerne

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

I går aftes vandt vores U18-piger på dramatisk vis U18-pokalfinalen mod Brøndby IF efter straffesparkskonkurrence. 

Onsdag aften var der fuld knald på i Brøndby, da vores U18-piger mødte Brøndby IFs ditto på udebane i dette års pokalfinale. 

Selvom vores piger var bagud med 1-3 med 10 minutter tilbage af kampen, så viste de imponerende karakter og fik både reduceret og udlignet inden slutfløjt. Derefter gik kampen direkte i straffesparkskonkurrence, hvor vores piger viste enorm kvalitet og karakter og kunne derfor tage pokalen med hjem til Farum.

Ikke overraskende var U18-cheftræner Anja Heiner-Møller meget tilfreds med gårsdagens resultat og roser spillernes mentale styrke igennem kampen:

– Vi har snakket rigtig meget om, at vi skal sørge for at være skarpe i de afgørende momenter i kampen, så vi holder kampene på vores præmisser. 

– Og når vi nu står her i dag (i går onsdag), og har vendt kampen på hovedet i de sidste minutter – og senere vender straffesparkskonkurrencen tilbage på vores side – er en helt fantastisk følelse. 

– Pigerne gav aldrig op og blev ved med at fighte. Så at vi nu står som pokalvindere, er et resultat af vores imponerende indsats mentalt i dag. Det kunne ikke være bedre!

– Sidst tabte vi 7-1 til Brøndby, hvor vi mistede vores struktur i holdet, efter de kom foran. I dag (i går onsdag) skete det samme efter to minutter, men pigerne får samlet sig selv op og skaber fine chancer. Så jeg er bare så glad og stolt af pigerne!

Dermed har vores akademi næsten gjort rent bord i pokalturneringen, hvor vores U15-, U17- og U19-drenge vundet pokalen, og det samme har vores U16- og U18-piger.