‘Flo’ om afsked: De sidste to år vil jeg aldrig glemme

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

Denne sommer siger vi farvel til en af vores erfarne kræfter, da vores anfører Florentina Olar har valgt at skifte tigeren på brystet ud med det nordjyske og Fortuna Hjørring.

Florentina Olar kom til FC Nordsjælland tilbage i sommeren 2019, og sidenhen har hun været en af vores bærende kræfter.

‘Flo’ selv kigger også tilbage på to fantastiske sæsoner, hvor højdepunktet ikke overraskende var pokaltriumfen i sidste sæson:

– Efter de sidste to år i FC Nordsjælland, forstår jeg virkelig ‘Right to Dream’. Da jeg for første gang hørte om projektet, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville være en del af det. 

– Selvom det kun var to sæsoner, så har jeg stadig fået nogle minder for livet – specielt sidste sæson, hvor vi som oprykkere vandt pokalen og endte nummer tre i ligaen. Vores vej til pokalfinalen var helt fantastisk, da vi først slog Brøndby ud og senere Fortuna Hjørring i to meget spændende og hårdt kæmpede kampe. Det er noget, som jeg ser tilbage på med stor fornøjelse. 

– Jeg vil gerne takke alle i klubben. Igennem hele min tid i klubben, har folk kigget på mig som menneske og ikke kun som fodboldspiller, hvilket jeg sætter stor pris på. Og selvfølgelig skal der også lyde en stor tak til alle trænere og holdkammerater, som jeg har haft fornøjelsen at dele de sidste to år sammen med. 

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:
– Flo har været en rigtig vigtig spiller for os de sidste to sæsoner. Hun har med sin professionalisme og evner på banen, været en rigtig vigtig spiller på holdet. Hun har været rigtig dygtig til at tage sig af de unge spillere og give videre af hendes erfaringer.

– I med- og modgang har hun været en vigtig spiller i forhold til at løfte holdet og holde den rigtige kurs. Så alt i alt har hun leveret en fremragende indsats for vores klub. Vi ønsker hende alt det bedste og hun er altid velkommen tilbage. 

‘Flo’ nåede at spille 50 kampe for klubben.