FC Nordsjælland sælger Zidan Sertdemir til Bayer Leverkusen

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

FC Nordsjællands Zidan Sertdemir (48) set i træningskampen mellem FC Nordsjælland og Viborg FF i Right to Dream Park d. 22.01.2021.

16-årige Zidan Sertdemir er solgt til den tyske Bundesliga-klub Bayer 04 Leverkusen

Zidan Sertdemir kom til FC Nordsjælland som 12-årig fra Brøndby IF. Han har været gennem FCN’s U13-, U15-, U17- og U19-hold og har i flere omgange trænet med hos 3F Superliga-truppen, ligesom han har spillet med i reserveholdskampe i denne sæson. Nu fortsætter karrieren i Tyskland for den offensive midtbanespiller, efter FC Nordsjælland er nået til enighed om en handel med Bayer 04 Leverkusen.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:
– Det er vores klare strategi at udvikle spillere, som er dygtige nok til vores eget førstehold, og det investerer vi mange ressourcer og tid i. Af samme grund mærker vi generelt en stor interesse for vores spillere på både 3F Superliga-holdet og akademiet. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi havde en anden plan for Zidan end denne, fordi vi ser ham som en spiller, der inden for en nær fremtid kunne spille en rolle omkring vores 3F Superliga-hold på trods af sin unge alder. Han er en spiller, vi tror meget på, og som har haft en flot udvikling gennem årene på vores akademihold.

– Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at måtte sige farvel til Zidan allerede nu, men vi er også stolte over, at vi udvikler så dygtige spillere, at store europæiske klubber viser konkret interesse. Det har været et klart ønske fra Zidan, hans familie og hans rådgivere at prøve denne mulighed, og vi har derfor valgt at lave en aftale med Leverkusen. Vi ønsker Zidan alt det bedste i Tyskland.