Et tilbageblik på sæsonen der gik!

Kategorier

Vi har sat os ned med en række af klubbens nøglepersoner til en snak om sæsonen 2020-2021. Et år fuld af glædelige oplevelser, nye bekendtskaber og gode resultater, men det har på mange måder også været en turbulent tid præget af Corona og ikke mindst tilskuerrestriktioner.

Du kan se alle resumé-interviewene med de forskellige medarbejdere enkeltvis nedenfor – eller også kan du lytte til dem samlet som podcast HER, øverst til denne artikel eller på din foretrukne platform.

Flemming Pedersen, cheftræner for vores Superliga-hold:

Mikkel Hemmersam, sportsdirektør på både kvinde- og herresiden:

Trine Hesselund Hopp Møller, kommerciel direktør:

Alexander Riget, Head of Coaching på vores akademi:

Anja Heiner-Møller, cheftræner for vores U18-piger: