Victor Jensen returnerer til Ajax Amsterdam

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

I mandags spillede Victor Jensen sin sidste kamp for FC Nordsjælland i denne omgang, da hans lejekontrakt udløber.

Victor Jensen skiftede i vinters på transfervinduets sidste dag til FC Nordsjælland på en lejeaftale for resten af den netop overståede sæson.

Siden da er det blevet til spilletid i stort set alle 3F Superliga-runder, hvor Victor Jensen med flere afgørende kampe har været medvirkende til klubbens succesfulde forårssæson.

I mandags på udebane mod Brøndby IF gik han dog på banen for sidste gang med tigeren på brystet, da han nu returnerer til Holland hos Ajax Amsterdam i forbindelse med lejeaftalens udløb.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:
– Victor kom til klubben i vinter for at skærpe konkurrencen på vores offensive positioner, hvilket han i den grad har bidraget med. Han har arbejdet stenhårdt hver dag og har stået klar når mulighederne bød sig, hvilket har resulteret i 3F Superliga-spilletid hver weekend i hele foråret.

– Samtidig har Victor kvitteret med at være kampafgørende i flere runder. Blandt andet med to scoringer på udebane i Randers og ikke mindst to målgivende afleveringer i sidste runde af grundspillet, hvor vi sikrede os top-6 på hjemmebane mod SønderjyskE. Så han har bestemt leveret det for os, som vi havde håbet.

– Vi har derfor været rigtig glade for at have Victor i klubben de seneste måneder, hvor han har været en vigtig del af holdet, hvilket han har tacklet rigtig godt. Han har en ambitiøs personlighed og erfaringer fra Holland, der begge har smittet positivt af på truppen. Vi takker Victor for indsatsen hos os og ønsker ham al muligt held og lykke for fremtiden.

Victor Jensen:
– Det har været godt for mig at komme ud at spille en masse kampe i denne halvsæson. Jeg kunne også godt mærke på kroppen, at jeg lige skulle vænne mig til det, for det er lang tid siden, at jeg har spillet så mange kampe i træk, men det var jo alt, hvad jeg ønskede.

– Tiden er gået stærkt, og det plejer at betyde, at man har haft det godt og nydt det. Jeg har modnet mig mest inde på banen, hvor jeg skulle tage mere ansvar og blive stærkere på nogle forskellige parametre, fordi tempoet har været højere, end jeg har været vant til.

– Og udenfor banen har det været dejligt at komme lidt hjem til Danmark efter 3,5 år i udlandet. Der har været tid til at se familier og venner lidt mere. Så overall har jeg fået ekstremt meget ud af det både fodboldmæssigt og personlighedsmæssigt. Nu håber jeg, at jeg kan bygge videre.

– Særligt kampen i Randers, hvor vi vinder 4-3 og jeg laver to mål, står ud, men generelt har jeg nydt alle kampene. Det har været sjovt at møde alle de danske hold, som jeg ikke nåede at møde, inden jeg tog til Holland. Så jeg tager en masse fede momenter med mig i bagagen.

– Jeg vil gerne sige tusinde tak for støtten og den måde, jeg er blevet budt velkommen på. Både til fans, trænere, holdkammerater og alle andre omkring holdet. Det har været rart og super-nemt at falde til. Jeg ønsker klubben alt det bedste, og jeg håber, at vi ses i fremtiden.

I alt nåede Victor Jensen 18 3F Superliga-kampe for FC Nordsjælland, hvori han bidrog med tre mål og tre assists.