Ugens U-Nyt | En tur til Vejle inden pokalfinalerne venter

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

I onsdags var både U19- og U17-holdet i aktion. De to kampe havde dog helt forskellige afkom, da U19-drengene tabte på udebane i SønderjyskE, samtidig med at U17-drengene spillede sig i pokalfinalen med en sejr over lokalrivalerne fra Lyngby. 

U19:

Vores U19-drenge er inde i et hårdt program med fire kampe på 11 dage. I onsdag var de en tur i Haderslev, hvor SønderjyskE ventede. 

Trods et spillemæssigt fint udtryk, så måtte holdet alligevel se sig slået med 2-1. Læs Kasper Kurlands tanker omkring nederlaget HER. Du kan se højdepunkter fra kampen HER

Næste opgave for U19-drengene er på lørdag, når de gæster Vejle. Der er kampstart klokken 13.00. 

U17:

Onsdag aften var også U17-drengene i aktion, da de på hjemmebane besejrede Lyngby med 4-0 i pokalsemifinalen. 

Cheftræner Johannes Hoff Thorup beretter om en rigtig flot præstation fra U17-spillerne:

– Vi spiller en rigtig god kamp og især første halvleg er vi meget tilfredse med. Vi er komfortable i vores pres og vores spil uden bolden, og erobrer bolden i de områder vi inden kampen havde udpeget. Med bolden skaber vi rigeligt med chancer og holder generelt et rigtig højt tempo. 

– Vi får en god start på anden halvleg med to hurtige mål og derfra var kampen lukket. Så en rigtig fornem præstation i en meget tætpakket kampkalender. Så jeg var positiv over drengenes udtryk kampen igennem. 

I finalen venter U17-ligaens absolutte tophold, FC København. Der venter dermed holdet en svær modstander, men også en modstander, som de tidligere i sæsonen spillede lige op med:

– Det bliver en tæt kamp mod et godt hold. Vi skal holde tempo i vores spil med bolden hvor vi har været gode til på det sidst at bringe mange spillere med i den afgørende fase.

– Derudover kan vi presse med en ret høj intensitet og det vil forhåbentlig stresse FCK i deres spil med bolden i kampen. Det bliver fedt med en finale og vi glæder os til at give alle omkring kampen en rigtig god oplevelse, afslutter Hoff Thorup.

Pokalfinalen bliver spillet på onsdag klokken 17.30. Inden finalen har holdet dog en kamp i ligaen, hvor de på lørdag klokken 15.15 gæster Vejle.