Ugens Kvindenyt | Nelligan inden Fortuna: Vi har savnet vores fans

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

Gjensidige Kvindeliga-slutspillet vender til i Right to Dream Park på lørdag, når vores kvindesenior tager imod Fortuna Hjørring. Assistenttræner, Stephen Nelligan, giver her en update på, hvordan holdet har forberedt sig på den vigtige kamp.

Sidst vi var i aktion i Gjensidige Kvindeliga-slutspillet, blev det til et svært nederlag på udebane mod HB Køge. 

Sidenhen har truppen arbejdet hårdt på at få rettet op på de mindre gode ting fra Køge-kampen. 

– Køge-kampen var selvfølgelig svær for os, men vi har arbejdet på, at vi skal være bedre til at nedbryde et hold med et meget defensivt udtryk, siger Nelligan og fortsætter:

– På trods af resultatet, så var der også nogle positive ting, som vi kan tage med fra kampen. Men på samme tid, så er vi klar over, at defensivt skal vi præstere noget bedre. Vi skal sørge for, at vi har styr på rest forsvaret, når vi er i opbygningsfasen, så vi er forberedt på mulige defensive omstillinger. Det er noget, som vi arbejder på fra uge til uge – specielt i den sidste uges tid, da vi jo havde store problemer med præcis dette i Køge-kampen. 

Ifølge Nelligan, så bliver kampen på lørdag en god test for os, da Fortunas udtryk med spillet minder meget om vores eget. 

– Vi ser meget frem til kampen på lørdag. Det bliver fedt at komme tilbage i Right to Dream Park foran vores fans igen – det er noget, som vi har savnet. 

– Vi skal blive bedre til at holde på bolden og være tålmodige på den sidste tredjedel, alt imens vi har styr på vores defensive udgangspunkt. Vi regner med, at vi kommer til at have bolden i store dele af kampen.

– Fortuna Hjørring er et hold, som gerne vil holde bolden på jorden og spille med, så den kamp i kampen glæder vi os til. Vi føler, at vi kan slå alle hold i ligaen, så vi er meget spændt på kampen. 

– Vi havde fri i sidste weekend, hvilket gav mulighed for spillerne at komme sig igen ovenpå et hårdt program, afslutter assistenttræneren. 

Lørdagens kamp fløjtes i gang klokken 16.00. Som Nelligan siger i ovenstående, så kan vi endelig byde velkommen til alle jer fantastiske fans igen. 

For køb af billetter, skal du besøge billet.fcn.dk. Der kræves gyldigt Coronapas for at få adgang til kampen. Vi anbefaler, at du printer Coronapasset hjemmefra, således at adgangskontrollen kan foregå hurtigst muligt.

_________________________________________________________________________

U18: 

I onsdags sikrede vores U18-piger deres billet til pokalfinalen mod Brøndby IF, da vi slog HB Køge med flotte 4-0. Finalen spilles den 19. maj i Brøndby og nærmere information om kampen vil følge i de kommende uger.

På fredag skal pigerne dog tilbage i U18-ligaen, når selvsamme Brøndby gæster Farum. Kampen fløjtes i gang klokken 20.00.