Smalt reserve-nederlag i Brøndby, men drømmemål fra Abu Francis

Kategorier

Foto: fcn.dk

Her til eftermiddag spillede vores unge Superliga-reserver en træningskamp på udebane mod Brøndby IF’s reserver, hvor vi blev mødt af stor og erfaren modstand. Opgøret endte 3-2 til værterne, men vi kunne glæde os over god læring og flotte FCN-scoringer fra Oliver Tølbøll og Abu Francis.

Vi mødte et stærkt og erfarent BIF-mandskab, hvor spillere som Lasse Vigen, Anis Slimane, Oskar Fallenius, Rezan Corlu og Sigurd Rosted alle var at finde i værternes startopstilling ude på bane 3 i Brøndby. Og vi kom da også i modvind fra første fløjt i en kamp, som var aftalt til at vare 2×35 minutter.

Brøndby pressede os hårdt, og efter 14 minutter bragte Oskar Fallenius de blå-gule i front med 1-0. Under 10 minutter senere udbyggede selvsamme Fallenius føringen med en flot afslutning til 2-o.

Et par minutter senere fik Oliver Tølbøll dog reduceret for os, da han flot rundede Brøndbys målmand efter et velspillet kontraangreb og trillede bolden i nettet. Derfor gik vi tilbage bagud 2-1.

Vi kom langt bedre ud til kampen i anden halvleg, hvor vindretningen måske også spillede en rolle. I hvert fald blev vi langt farlige og fik bedre styr på kampen, hvilket også gav pote. 12 minutter inde i anden halvleg udlignede Abu Francis til 2-2 med en vaskeægte drømmescoring. Indskiftede Zidan Sertdemir lagde med hælen bolden fint til rette for Abu, som tæskede bolden helt op i krydset via overliggeren.

Målet gav lidt liv i kampen, hvorfor der faldt store chancer til begge mandskaber. Med små 10 minutter tilbage fik Brøndby dog et mål i kassen, og selvom der var endnu flere chancer i begge ender helt til sidst, endte opgøret altså 3-2.

I morgen har vores Superliga-trup en velfortjent fridag, inden vi torsdag begynder på forberedelserne til søndagens vigtige udebaneopgør mod AGF.

Kampfakta:

BIF – FCN
2×35 minutter

1-0 (14’): Oskar Fallenius
2-0 (23’): Oskar Fallenius
2-1 (26’): Oliver Tølbøll

2-2 (47′): Abu Francis
3-2 (61′): Christian Friedrich

Emmanuel Ogura
Jonas AJ (35’ Kaare Barslund), Maxwell Woledzi, Adamo Nagalo, Daniel Svensson (48′ Jesper Dickman)
Leo Walta (35′ Lasso Coulibaly), Abu Francis, Oliver Tølbøll (41′ Zidan Sertdemir)
Emeka Nnamani, Andreas Bredahl (35’ Victor Jensen), Simon Adingra