Skuffet Ulrik om nedtur i Herning: Vi skal steppe op!

Kategorier

De sidste syv dage har været som dag og nat. I sidste uge ville glædesrusen ingen ende tage, efter vi slog FC Midtjylland i en fantastisk kamp hjemme i Right to Dream Park. I går oplevede vi det modsatte i Herning, da vi tabte det omvendte opgør med 3-0. 

Det var en lang hjemtur til Farum, da vi i gårsdagens udebanekamp mod FC Midtjylland led et hårdt nederlag på 3-0. Inden afgang fangede vi en enormt skuffet Ulrik Yttergård Jenssen, der langt fra var tilfreds med holdets præstation. 

– I sidste kamp mod Midtjylland formåede vi at løfte os et par niveauer, men de var for gode i deres pres i dag. Vi mangler noget skarphed især på den sidste tredjedel, siger Ulrik og fortsætter: 

– Vi får egentlig sat nogle fine angreb op i anden halvleg, men vi finder aldrig rigtig løsningerne. Det er langt fra godt nok. 

– Jeg er selvfølgelig skuffet over vores præstation. Vi gik jo ud for at vinde kampen, men vi lykkedes ikke med, hvad vi havde planlagt. I dag var vi desværre ikke gode nok, og Midtjylland var klart bedre end os. 

Allerede fra starten af opgøret lagde midtjyderne et tungt pres, som gjorde det svært for os at bryde igennem et stærkt hjemmebanehold. Efter slutfløjt mente vores cheftræner, Flemming Pedersen, at “vi blev knust allerede fra kampens start af”. Det kunne Ulrik nikke genkendende til, men han fremhæver alligevel, hvad holdet kan lære af den ærgerlige oplevelse. 

– Midtjylland får ret hurtigt overtaget i kampen og lykkedes med at stresse os. Så får de straffesparksscoringen, og det var lidt som et slag i ansigtet. Når vi ikke formår at spille os ud at presset, så bliver vi stresset, siger vores defensive ankermand og fortsætter:  

– Vi skal arbejde med at blive bedre til at holde på bolden og presse samlet som hold. Nederlag er hårdt, men vi må forsøge at lære fra det. Vi skal alle steppe op!

– Vi skal turde at have bolden, løbe mere og klogere for det manglede lidt i dag. 

Som sædvanligt havde I, fans, muligheden for at stemme på kampens spiller via vores FCN-app. Her faldt jeres valg i går på Ulrik Yttergård Jenssen, der blev kåret til Man of the Match. Undervejs leverede forsvarsspilleren flere gode offensive tværpasninger, hvoraf den ene blev valgt som delivery of the game, der er præsenteret af DHL.

– Det er selvfølgelig dejligt at få den anerkendelse af fansene, at jeg har spillet en okay kamp. Desværre fylder det ikke så meget hos mig, når vi ikke får de tre point med hjem til Farum. Hvis man skal se det på den positive side, så giver det mig endnu større lyst til at vinde i den næste kamp. Vi skal bare køre på, afslutter Ulrik Yttergård Jenssen, inden han sætter sig ud i spillerbussen. 

Allerede i morgen klokken 13.00 skal vi i aktion igen, når vi spiller en aftalt reservekamp ude mod FC København. I vil kunne følge kampen på både vores Twitter og Instagram. Der vil umiddelbart efter slutfløjt lande et kampreferat her på fcn.dk.