[PODCAST] ReWeek EP. 4 | UGE 20

Kategorier

Får du heller ikke altid fulgt med i alle vores kampe? ReWeek er en podcast, som kort og spiseligt vil guide dig igennem den foregående uges opgør og resultater på tværs af FC Nordsjælland-holdene. Denne gang gennemgår vi uge 20.

Denne uge bød på kampe for alle de 3 ud af de 4 hold som vi i ReWeek dækker;

  • 3F Superliga
  • Gjensidige Kvindeliga
  • U19

Denne uges episode af ReWeek bliver sæsonens sidste, da podcastserien kun bliver produceret når 3 ud af de 4 hold, som vi i podcastserien dækker, er i aktion. Det var altså for denne sæson sidste gang, at 3 ud af 4 hold skulle i aktion, i og med at 3F Superliga kampen mod Brøndby var sæsonens sidste

Lyt til ReWeek på Spotify, øverst i artiklen eller ved at søge på ‘FC Nordsjælland’ på dine foretrukne platform.