R1+O | ”JOEFROMDENMARK”: ”VI HAR SNAKKET OM, AT VI SKAL BLIVE VED MED AT KÆMPE”

Kategorier

eSuperligaens grundspil begynder så småt at lakke mod enden, og grundet den sidste tids skuffende resultater er vi nødsaget til at hive nogle sejre hjem i vores sidste fire kampe, hvis top-12-drømmen ikke skal gå uforløst hen. Vi har i denne udgave af din ugentlige eSports-opdatering vores kaptajn ”JoeFromDenmark” med, som sætter ord på hele situationen. Velkommen til R1+O.

Vores runde 9 & 10 af eSuperligaen så således ud:

FCN – FCM’
’Niller’ 1-1 ’Bang’
‘Hedegaard’ 0-0 ‘Cruise’
Samlet: FCN 1-1 FCM (FCM VINDER PÅ UDEBANEMÅL)

VB – FCN
‘Arrow’ 1-0 ‘Cruise’
‘Niller’ 0-4 ‘Skifter’
Samlet: VB 5-0 FCN

Det blev desværre en pointløs uge i eSuperligaen for vores vedkommende, da vi måtte se os slået i begge ugens kampe.

Kaptajnrollen tro har ’JoeFromDenmark’ steppet frem. Om de seneste resultater siger han følgende:

 – Vi har snakket om, at vi bare skal blive ved med at kæmpe, og at vi alle tror på det, til at det er umuligt. Vi er generelt ret rolige over denne situation, fordi vi tror så meget på hinanden, siger ’JoeFromDenmark’, og fortsætter:

– Jeg vil gerne sige tak for alt den støtte, som der er til os. Det sætter vi stor pris på, og det skal nok hjælpe os med at vende det her om til noget positivt!

– Det ville betyde utrolig meget at komme i top-12. Det har været målet hele sæsonen igennem, så alt andet ville være en kæmpe skuffelse for os. Men jeg tror på, at vi nok skal komme med!

’JoeFromDenmark’, som siden allerførste sæson har været en del af eSuperligaen, har gennem sin tid som eSuperliga-spiller oplevet lidt af hvert med controlleren i hånden. Dette inkluderer blandt andet et eSuperliga-studie fyldt med fans, og det er personligt en af de ting, som vores kaptajn savner allermest:

– Det er personligt for mig rigtig trist, at der ikke er fans med i studiet. Jeg havde lige lært at elske det og bruge det til noget positivt.

Manglende fans på lægterne er ikke tilfældet, når det kommer til 3F Superliga-kampene, og ikke nok med en god oplevelse, så fik ’JoeFromDenmark’ også et stort skud motivation, da han mandag d. 26 april kunne overvære vores 3-2 sejr mod FCM:

– Det var en fantastisk dag. Det var en fornøjelse at opleve en kamp med så god stemning. Det kan motivere ved, at de ligesom viser vejen. Det viser, at man sagtens kan vinde, når man er underdog, selvom man spiller mod de forsvarende mestre, og egentlig også at man kan overkomme mange ting, som der kommer imod en helt generelt.

Kampprogrammet for næste uge ser således ud: 

Tirsdag 04-05
FCN – ACH
17:00
Highlights

 Onsdag 05-05
BIF – FCN
22:00
TV3 MAX & Viaplay

Vamos!