R1+O | ”CRUISE”: ”VI KÆMPER OG TROR PÅ TOP-12 TIL DET SIDSTE”

Kategorier

En blandet uges eSuperliga kampe blev onsdag aften færdigspillet. Her blev det til tre point ud af seks mulige, da vi tirsdag slog Horsens, men onsdag måtte se os slået af Brøndby. I denne uges eSports opdatering sætter ’Cruise’ ord på ugen der gik. Velkommen til R1+O. 

 

Ugen der gik i kampe:

 

FCN – ACH
’JoeFromDenmark’ 2-1 ’Ralle’
‘JeppeLK’ 0-4 ‘Cruise’
Samlet: FCN 6-1 ACH

 

BIF – FCN
’Lillelys’ 1-0 ’JoeFromDenmark’
‘Cruise’ 1-4 ‘Fredberg’
Samlet: BIF 5-1 FCN

 

Om ugens kampe siger ’Cruise’:

–  Resultatet mod Brøndby var ikke godt, men spillet var okay. Tirsdag kørte det hele bare for os begge to. Vi havde også en rigtig god tro på tingene, hvilket var meget positivt, siger ’Cruise’ og fortsætter.

–  Jeg er fint tilfreds. Især fordi det spillemæssige så bedre ud for os end hidtil i sæsonen. Det giver noget tro på, at vi kan nå play-off.

Lige nu ligger vi med to kampe tilbage på en 13. plads i eSuperligaen. Vores øvrige konkurrenter har en kamp i hånden, da vi endnu ikke har siddet over, hvilket vi gør på sidste spilledag, hvor der bliver afviklet en dobbeltrunde. Det betyder, at vi d. 11 maj kun spiller én kamp, hvor at størstedelen af ligaens øvrige hold spiller to. På trods af et øjebliksbillede som ikke taler for en top-12 placering, så er troen stadig fuldstændig intakt hos ’Cruise’.

–  Jeg vil gerne sige til vores fans og til andre der følger os, at vi kæmper og tror på top 12 til det sidste. Det skal der ikke herske nogen som helst tvivl om.

’Cruise’, som har spillet langt de fleste af vores kampe, har sæsonen igennem fået eSuperliga kulissen, presset og atmosfæren ind under huden, og det har ifølge ham selv modnet ham både mentalt og spilmæssigt:

–  Jeg har udviklet mig ekstremt meget på begge fronter. Spillemæssigt har det været svært, fordi spillet har udviklet sig i en retning, der passer mig utrolig dårligt. Derfor har jeg været nødsaget til at tilpasse mig nye ting i løbet af sæsonen. Mentalt er jeg gået fra at være meget nervøs, til at føle mig godt tilpas på scenen. Jeg mangler stadig lidt mere selvtillid, men det går i den rigtige retning.

 

De to sidste kampe af eSuperligaens grundspil ser for vores vedkommende således ud:

 

Mandag 10-05
FCN – EFB
18:15
TV3 Max & Viaplay

 Tirsdag 11-05
FCN – RFC
22:00
TV3 MAX & Viaplay

 

’Cruise’ udtaler følgende om kampene:

–  Jeg tror, det er to hold, der ligger fint til os. Derudover er det også to hold, som har været virkelig svingende. Dermed kan vi forhåbentlig hurtigt skubbe dem ud af kurs med et hurtigt mål eller lignende.

–  På papiret er det to 50-50 kampe. Dermed er der på papiret 25% chance. Dog vil jeg sige, vi har højnet vores niveau, så chancerne er bedre end 25%, afslutter ’Cruise’.

 

Vamos!