[PODCAST] Hjortebjergs optakt vs. AGF | “En bedre mavefornemmelse”

Kategorier

På søndag har vi et vigtigt udebaneopgør mod AGF, der ikke har spillet deres stærkeste mesterskabsspil. De har kun nappet to sejre mod Randers og fået et enkelt uafgjort mod Brøndby, mens resten af kampene er blevet tabt.

– Det er stadig et meget stærkt mandskab, vi skal møde, men resultatmæssigt er de selvfølgelig faldet lidt af på den. Mange af deres kampe har været nogle meget hårdtspillede og duelprægede kampe, og det vil de jo også gerne.

– Det ligger måske mere til deres fordel i grundspillet, hvor der er hold, de virkelig kan tryne. De har jo også trynet os ved flere lejligheder, men ikke så meget i denne sæson, hvor vi har haft marginalerne i de indbyrdes kampe.

– I mesterskabsspillet er de blevet budt lidt mere op til dans på det parameter af flere af de andre hold, vurderer Frank Hjortebjerg i sin sædvanlige optakt til søndagens 3F Superliga-kamp.

Som Frank nævner, er vi tidligere ofte blevet domineret af århusianernes kyniske duelspil, men i denne sæson har piben fået en anden lyd. Alle tre indbyrdes opgør er nemlig endt med FCN-sejre, hvoraf seneste var første kamp af mesterskabsspillet, som vi vandt med 2-0. De gode oplevelser mod AGF kommer til at gøre en forskel for drengene, mener Frank:

– En bedre mavefornemmelse, kan man godt sige. Jeg tror især for drengene, fordi de ligesom har overkommet det før i denne sæson og været i stand til at sætte os i en situation, hvor vi har haft muligheden for at vinde kampene.

– I nogle af de andre kampe i de seneste sæsoner, har vi ikke haft en chance reelt set. Men i de kampe i denne sæson har vi givet os selv muligheden for at være med og muligheden for at vinde. Så er vi så lykkedes med det tre gange, hvilket måske er lidt i overkanten, men det tror jeg, betyder noget for drengene, at de har den oplevelse med.

Derudover kommenterer Frank Hjortebjerg også på en masse andre emner undervejs i afsnittet. Her er en lille oversigt over programmet:

  • Afrunding på mandagens FCK-kamp. Herunder vores scoringer, deres hurtige udligninger, justeringer i pausen mv.
  • Mange mål imod os i det seneste mange runder. Er defensiven for åben?
  • Tirsdagens reservekamp mod BIF
  • Hvad skal der til offensivt og defensivt for at slå AGF?
  • Patrick Mortensens har scoringskrise, men Kevin Diks er i målhopla
  • Hvor vigtigt er det at vinde, hvis vi skal komme i top-4?
  • Er vi villige til at gå på kompromis med vores spillestil for at få et resultat på søndag, der kan gavne udviklingen på sigt?
  • Franks vigtige oldboyskamp mod flere OB-legender + Franks tekniske niveau
  • QUIZ om AGF-kampe, Morten Karlsen og århusianske trænere

Du kan lytte til podcasten på Spotify, Podcast-appen, øverst i denne artikel eller eller hvor du nu engang lytter til dine podcasts! Du skal blot søge efter “FC Nordsjælland” – og sørge for at abonnere på vores kanal, så du får en notifikation næste gang, vi smider noget ud.

Der er kampstart klokken 18.00 i Ceres Park på søndag! Der er fortsat ikke adgang for udebanefans til kampe i 3F Superliga, hvorfor vi gerne vil opfordre alle til at følge med på Canal 9 og Discovery+.