Nelligan trods nederlag: Vi viste lovende takter

Kategorier

Foto: Gastón Szerman / Gonzales Foto

I et solbeskinnet Right to Dream Park, havde vores kvinder tidligere i dag besøg af HB Køge. Selvom resultatet ikke var, hvad vi havde håbet på, så var dagens præstation til gengæld mindst ét point værd.

I dag var vores kvinder tilbage i aktion i Gjensidige Kvindeliga, da HB Køge havde taget turen nordpå. Desværre kunne køgenserne taget tilbage med et 0-1 sejr efter et tidligt mål fra Lærke Niklasson. 

På trods af resultatet, så var vikarierende cheftræner Stephen Nelligan fint tilfreds med dagens præstation:

– Efter den skuffende indsats i sidste weekend, ville vi ud at vise et helt andet udtryk i dag, og det synes jeg, at vi gør meget fint. 

– Inden kampen snakkede vi om, at vi skulle være klar til at tage den fysiske kamp op med dem, og det gjorde vi absolut i dag. Desværre manglede vi dog lidt skarphed på den forreste tredjedel i dag, hvilket også går afslaget på kampens resultat.

– Det er selvfølgelig stadig skuffende, at vi ikke resultatmæssigt formår at få mere ud af kampen. Men igen, hvis vi kan tilføje den fysisk, som vi viste i dag, til vores spil, så bliver vi et meget svært hold at slå. Og den læring tager vi os med fra kampen i dag. 

– Og hvis vi kan gøre det fremover også, samt tilføje mere kynisme på den forreste tredjedel, så begynder tingene at se rigtig gode ud, afslutter Nelligan. 

Kampfakta:
FCN – HBK
0-1 (10’): Lærke Niklasson

Næste og sidste opgør for vores kvinder i denne sæson, er på lørdag, når vi tager den lange tur til Hjørring, hvor Fortuna Hjørring er værter. Der er kampstart klokken 14.00 i Nord Energi Arena.