Martin Vantruba takker af i FC Nordsjælland

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

FC Nordsjælland tager i dag afsked med Martin Vantruba, der har været i klubben på en lejeaftale denne sæson.

Den slovakiske målmand, Martin Vantruba, nåede at spille en enkelt 3F Superliga-kamp for FC Nordsjælland på udebane mod AaB, men har også vogtet buret i holdets to pokalkampe i denne sæson mod FC Græsrødderne og Hvidovre.

Flere optrædener i FCN-trøjen bliver det ikke til i denne omgang, da lejeaftalen udløber.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:
I sommer overbeviste Martin os om sit potentiale og at han kunne få kabalen til at gå op i vores målmandsteam. I løbet af sæsonen har han bidraget til en sund konkurrence blandt vores målmænd i samarbejdet med træner Pablo Moreno og vores andre keepere.

– Da Martin fik sin 3F Superliga-debut på udebane i Aalborg, viste han også, at vi kunne stole på ham, når der var brug for det.

– Vi er dog enige om, at Martin har brug for mere spilletid på et førstehold, hvis han skal fortsætte sin udvikling. Derfor fortsætter karrieren andetsteds, men vi ønsker Martin held og lykke med fremtidige udfordringer.

Martin Vantruba:
– Det har været en kæmpe fornøjelse at være her. Jeg er virkelig glad for, at jeg har oplevet det høje niveau og den store professionalisme, der er i klubben. Jeg er bare meget taknemlig for de muligheder, jeg har fået.

– Jeg har forbedret mit spil med fødderne en del, mens jeg har været, fordi jeg har forsøgt at tilpasse mig FC Nordsjællands spillestil. Og så er jeg også vokset som menneske, fordi det er helt anderledes pludselig at bo i Danmark.

– Vi har haft et rigtig godt målmandsteam, hvor alle har været meget imødekommende og lært fra sig. Særligt Pablo (Moreno) har hjulpet mig meget, så ham vil jeg meget gerne takke for alt sit arbejde.

– Mit personlige højdepunkt for sæsonen var naturligvis min Superliga-debut mod AaB. Jeg er meget glad for, at den chance kom. Og så har jeg også spillet en masse reservekampe på et overraskende højt niveau, så jeg kan ikke sige, at jeg har savnet at spille kampe.

– Kemien i truppen har været fantastisk, og jeg vil selvfølgelig ønske alle held og lykke i fremtiden. Som sagt er jeg utrolig taknemmelig for min tid i klubben, men nu er tiden kommet til at tage videre. Jeg mener, jeg er klar til det næste step.