Kurland om svært nederlag: Vores beslutninger skal være bedre

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

Dagens hjemmekamp for vores U19-drenge skulle vise sig at blive en hård en af slagsen, da Esbjerg med godt presspil og stor kynisme kunne rejse tilbage til Jylland med en 3-0 sejr. 

Første halvleg var endnu engang hård ved os, da vi ved pausen var nede med hele 3-0. Selvom anden halvleg blev en smule bedre, så var der alligevel aldrig rigtig tvivl om dagens resultat.

Efter kampen var cheftræner, Kasper Kurland, også meget skuffet over dagens præstation, hvor beslutningerne på bolden ikke var god nok.

– Jeg synes, at vi kom med et helt andet udtryk, end det vi så i onsdags. Men i dag var det vores egne afleveringer, som skabte problemerne for os. Vores beslutninger på bolden var ikke gode nok, siger Kurland og fortsætter:

– De tre mål, vi lukker ind i dag, er alle situationer, hvor vi spiller bolden ind i områder, som er meget svære at gøre noget ved, og hvor vi ikke behøver det.

– På den anden side, så var Esbjerg også meget gode til at komme op i deres pres og få trykket os. Vi blev straffet stenhårdt i de situationer, så cadeau til dem.

– Vi tager den læring med, at vi skal tænke over, hvordan og hvor vi spiller bolden frem på banen. Vi ved, at der ligger farlige omstillinger imod os, så vi skal være klogere i den facet af spillet, afslutter cheftræneren.

Kampfakta:

FCN – EfB

0-1 (‘8): Marcus Hansen

0-2 (‘29): Mads Borchers

0-3 (‘33): Mads Borchers

Næste opgave for U19-drengene er på lørdag, hvor AC Horsens venter klokken 13.00 på udebane. Kampen kan følges på vores Twitter-kanal.