Kurland om sejr i Horsens: Udtrykket i anden halvleg var fantastisk

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

Efter to nederlag i træk, kom vores U19-drenge tilbage på tavlen, da de lørdag eftermiddag slog AC Horsens med 3-2 efter en flot anden halvleg.

De sidste to kampe for U19-drengene har været to svære af slagsen. I går fik drengene dog revanche, da de på mål af Zidan Sertdemir, Andreas Bredahl og Emeka Nnamani spillede sig til en fin 3-2 sejr ude mod AC Horsens. 

Sejren blev grundlagt af en rigtig flot anden halvleg, hvor spillerne fik vist et helt fantastisk udtryk frem og til sidst fightede den hjem, trods en mand i undertal. 

– Første halvleg var meget chancefattig. Vi formåede at spille nogle gode bolde ind i nogle gode rum, men vi fik aldrig rigtig brudt deres bagerste linje. Så første halvleg var ikke god for vores vedkommende set fra det lys, men modsat forsvarede vi os godt, så lidt var der at tage med til pause, fortæller cheftræner, Kasper Kurland, og fortsætter:

– Vi laver nogle ændringer på nogle positioner i pausen og kommer ud med et helt fantastisk udtryk fra starten af anden halvleg.

– Vi tilspillede os en kæmpe chance efter kun få minutter og havde endnu én, før vi scorede til 1-0 fem minutter inde i anden halvleg. Efterfølgende blev vi ved med at trykke på og spillede god fodbold.

– Fem minutter efter udlignede Horsens i en situation, hvor vores pres ikke sad godt nok og de formåede at spille rundt om os. Vi forsvarede os efterfølgende ikke godt nok på et indlæg, så den del var vi ikke glade for at se.

– Men drengene fortsatte ufortrødent det fornuftige spil. I en situation, hvor vi tog et hjørnespark hurtigt, fik vi tildelt et straffespark, som Bredahl (Andreas Bredahl) scorede på.

– Og derfra var vi i fuld kontrol næsten resten af anden halvleg. Vi scorede til 3-1 på et rigtig flot mål, hvor Emeka afsluttede et rigtig flot angreb.

– Kampen sluttede dog lidt ærgerligt efter et lidt specielt andet gule kort til Emeka (Emeka Nnamani) og derfor sluttede vi kampen med 10 mand.

– Horsens spillede en masse lange bolde ind i feltet i de sidste minutter, hvilket de fik et straffespark ud af og udnyttede. Derfra måtte vi krige den hjem, hvilket vi gjorde godt, så det var en fornøjelse.

– Men det var en super anden halvleg, hvor vi viste os rigtig flot frem. Det var dejligt med en sejr og det var også tydeligt på drengene. Der var en kæmpe jubel i omklædningsrummet efter kampen, hvilket var rigtig fedt at se, afslutter Kurland.

Kampfakta: 

ACH-FCN

0-1 (‘50): Zidan Sertdemir

1-1 (‘55): Joachim Nielsen

1-2 (‘63): Andreas Bredahl

1-3 (‘82): Emeka Nnamani

2-3 (‘90+): Mark Rasmussen

Næste weekend er vores drenge tilbage, når sidste års mestre fra OB gæster Right to Dream Park lørdag eftermiddag. Kampen fløjtes i gang klokken 15.15 og du kan, som ved alle hjemmekampe, se kampen på vores YouTube-kanal.