Kurland efter sejr mod OB: Vi var alle glade for udtrykket

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

U19-drengene viste et fremragende udtryk og spil med bolden, da de lørdag eftermiddag slog sidste års mestre fra OB. 

Igennem hele kampen var der aldrig rigtig tvivl om udfaldet, da vores U19-drenge hurtigt formåede at få kontrol på kampen. 

Efter kampen var cheftræner, Kasper Kurland, også meget tilfreds med indsatsen. 

– Jeg synes, at det var en rigtig god præstation, hvor vi kontrollerede det mere eller mindre fra start til slut. Spillerne udtrykte også efter kampen, hvor tilfredse de var med holdets udtryk i kampen, siger Kurland og fortsætter:

– Generelt var udtrykket godt i dag. Alt fra presspillet til spillet med bolden sad rigtig godt. Vi fandt nogle gode positioner med bolden og spillede den i de rigtig rum, hvilket resulterer i rigtig mange chancer. Vi skulle også have lavet flere mål, end de tre vi scorer.

– Vi kom i nogle situationer til sidst i kampen, hvor OB lagde et meget højt tryk, og i de momenter skal vi være bedre til at se hvor pladsen er på banen. Det fik vi også snakket om efter kampen, så det var en god læring for drengene. Vi siger altid, at modstanderen er vores guide til, hvor vi skal spille bolden hen, og det skulle vi have gjort bedre, men igen, det er god læring for drengene, for vi skal nok komme i sådanne situationer igen.

– Men det skal ikke tage noget væk fra præstationen. Der var en super fed energi, intensitet og en masse kvalitet i spillet – det var en fornøjelse at se. Jeg kan heller ikke huske, at vi gav nogle store chancer væk, så det så også rigtig godt ud i den defensive del.

– Disciplinen og arbejdsindsatsen var i top, og det er det, som vi skal holde fast i og bære os fremad. Nu arbejder vi frem mod pokalsemifinalen på onsdag mod Lyngby, hvor vi igen har mulighed for at komme i pokalfinalen, så det bliver også en super fed oplevelse, afslutter cheftræneren. 

Kampfakta:

FCN U19 – OB U19

1-0 (‘28): Leo Walta

2-0 (‘47): Christoffer Palm

3-0 (‘64): Christoffer Palm

Onsdagens pokalsemifinale fløjtes i gang klokken 19.15.