Kurland efter nederlag mod SønderjyskE: Vi slider med at score mål

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

I går skulle vores U19-drenge forsøge at komme tilbage på sporet efter weekendens ærgerlige nederlag i topbraget mod FC Midtjylland. Det skete på udebane mod SønderjyskE, men vi formåede ikke at bounce back og endte i stedet med et skuffende nederlag på 2-1.

Trods et overtag i spillet, samt et føringsmål i midten af anden halvleg, formåede vi ikke at lukke gårsdagens kamp mod SønderjyskE’s U19-mandskab. I stedet scorede sønderjyderne to sene mål på omstillinger, og vi kunne vende snuden hjem mod Farum med et nederlag i bagagen.

Vores cheftræner, Kasper Kurland, berettede efter slutfløjt om en ekstremt skuffet trup, og peger på holdets evne til at score nok mål og lukke kampene som afgørende for, at vi ikke tog point med hjem fra Haderslev:

– Jeg kommer fra et ekstremt skuffet omklædningsrum, som havde sat sig op til at vinde i dag. Og jeg synes egentlig også, at vi gjorde mere, end det vi skulle for at kunne vinde kampen. Grunden til at det ikke lykkedes, er selvfølgelig, at vi kun formår at score én gang.

– Vi må erkende, at vi desværre slider med at få sat store nok chancer op til at få scoret nok mål og dræbe kampene. Fordi vores presintensitet, vores udtryk og vores arbejdsindsats er, som det skal være. Og vi er egentlig også gode nok til at få sat situationer op til gennembrud, men vi slider ganske enkelt med at få scoret nok mål.

– Det var det samme, vi oplevede i weekenden mod Midtjylland. Når beslutningerne på bolden skal tages, når afslutninger skal sættes ind og når løbene skal være de rigtige steder, så mangler vi timing og kvalitet. Vi får ikke spillet os i tilpas store gunstige afslutningspositioner.

– Og så kan det godt være, at vi i dag laver nok chancer til at score mere end det ene mål, men det lykkedes ikke og så er kampen jo åben. I stedet laver modstanderen to mål på omstillinger, som vi selvfølgelig skal se kritisk på, men det bliver jo desværre afgørende, når vi ikke selv laver flere mål.

– Sådan en kamp, som i dag, skal vi have kvaliteten til at vinde. Det havde vi ikke, og derfor blev det åbent. Fra vi scorer til 1-0 og indtil de udligner, har vi også kæmpe chancer til at lukke kampen. Det er dér, udfordringen ligger. Uanset hvordan vi vender og drejer den, så skal vi være et hold, der scorer flere mål, men samtidig skal vi også være dygtigere til at have en større defensiv ballast og disciplin.

– Det er godt, vi ved, hvad vi skal arbejde med. Og drengene er også bevidste om det, så der var heller ikke noget i omklædningsrummet – udover at vi var ekstremt skuffede.

Kampfakta:

SJE-FCN

0-1 (73’): Leo Walta

1-1 (81’): Mads Sandsberg

2-1 (88′): Bastian Toelhøj

På lørdag skal drengene forsøge at tage revanche, når vi møder Vejle på udebane klokken 13.00.