Kampe i uge 20: Fire hjemmekampe og masser på spil!

Kategorier

En ny uge er skudt igang, og derfor følger der naturligvis også en oversigt over kampene for vores ældste FCN-hold!

Den byder på sidste hjemmekampe for vores Superliga-hold, pokalsemifinale for vores U19-drenge, et svært lokalbrag for kvinderne og ikke mindst en meget afgørende topkamp for U19-drengene sidst på ugen.

Onsdag den 19. maj

3F Superliga: FC Nordsjælland – Randers FC

Onsdag klokken 18.00 byder vi indenfor til sidste Superliga-hjemmekamp i Right to Dream Park. Det er Randers, der kommer på besøg til en direkte kamp om femtepladsen i Mesterskabsspillet.

Du kan finde billetter til kampen lige her!

U19 pokalturnering: FC Nordsjælland – Lyngby Boldklub

Onsdag klokken 19.15 spiller vores U19-drenge pokalsemifinale på hjemmebane mod vores naboer fra Lyngby Boldklub. Da 3F Superliga-holdet spiller klokken 18.00 inde i Right to Dream Park, er det ikke muligt at livestreame eller rapportere fra kampen.

Resultatet fra kampen kan findes via dette link umiddelbart efter slutfløjt, mens der vil følge et mindre kampreferat samt udtalelser fra cheftræner Kasper Kurland på fredag i Ugens U-nyt.

Lørdag den 22. maj

Gjensidige Kvindeliga: FC Nordsjælland – Brøndby IF

Lørdag klokken 16.00 skal vores kvinder spille et lokalbrag på hjemmebane mod topholdet fra Brøndby IF, som jagter HB Køge på førstepladsen, mens vi jagter oprejsning efter nederlaget til KoldingQ i weekenden.

Arbejdernes Landsbank har købt billetterne til opgøret, så derfor er alle inviteret gratis på stadion i Farum! Vi ses.

Søndag den 23. maj

U19 Drenge Ligaen: FC Nordsjælland – FC Midtjylland

Søndag klokken 13.30 skal U19-drengene i aktion for anden gang denne uge. Denne gang gælder det et vaskeægte topopgør mod titelkonkurrenterne fra FC Midtjylland. Gæsterne fører pt. rækken med 47 point, mens vi følger lige i hælene med 45 point. Derfor kan vi med en sejr overhale Ulvene, inden de sidste fire runder af sæsonen.

Vi livestreamer som sædvanligt vores U19-hjemmekampe på vores YouTube-kanal. God fornøjelse!