Kampe i uge 18: Ingen Superliga, men stadig masser på programmet

Kategorier

Her følger en oversigt over de FCN-kampe, som I kan følge i den kommende uges tid. Som bekendt skal vi først i aktion i 3F Superliga næste mandag, men derfor er der stadig masser af guf på programmet fra kvindeseniorholdet, vores U19-drenge og eSports-gutter.

Tirsdag den 4. maj

Reservekamp

Klokken 13.00 spiller vi en aftalt reservekamp mod FC København på udebane inde i byen. FCK livestreamer ikke kampen, hvorfor den vil kunne følges via Twitter-opdateringer og Instagram-stories. Umiddelbart efter slutfløjt vil der også følge et kampreferat på fcn.dk.

eSuperliga

Klokken 17.00 er der eSuperliga på menuen. Vi spiller en vigtig bundkamp mod AC Horsens, som du kan følge på TV3 MAX og Viaplay, hvor kampens highlights vil blive vist.

Onsdag den 5. maj

eSuperliga

Onsdag spiller vores FIFA-drenge tradition tro igen. Denne gang er det klokken 22.00 mod Brøndby IF, og opgøret kan ses live på TV3 Sport og Viaplay.

Lørdag den 8. maj

U19 Drenge Ligaen

Klokken 13.00 skal vores U19-trup forsøge at komme tilbage på sporet efter to ærgerlige nederlag i sidste uge. Det er på udebane mod AC Horsens, hvorfor opgøret desværre ikke bliver livestreamet. I stedet opdaterer vi fra kampen løbende på vores Twitter-kanal.

Gjensidige Kvindeliga

Klokken 16.00 er det kvindernes tur til at vende skuden efter to tabte kampe i streg. Fortuna Hjørring kommer på besøg i Right to Dream Park, og du kan se opgøret via Gjensidige Kvindeligas hjemmeside.

Vamos!